Shoplog : Flormar goodies!

Shoplog : Flormar goodies!

DSC_0356

Hallo lieve volgers!

Toen ik toch naar de Primark in Enschede ging donderdag besloot ik meteen even de Flormar in te duiken. Die hebben wij immers in Zwolle niet. Ik heb mijn ogen weer uit gekekeken en vond het jammer dat ik niet alles mee kon nemen. Ik koos voor een blush die vermengd is met een sprankeltje gouden glitters, een primer, een schitterende glinsterende lipstick, twee metallic oogschaduws en een parfum.

DSC_0357

Deze mooie lipstick koos ik in de kleur L25. Hij kost 6,95 euro.

DSC_0358

Mijn goede primer was op en aangezien ik geen foundation gebruik vind ik het toch wel belangrijk om dan op zijn minst een goede basis te gebruiken voor de rest van mijn make up. Deze primer kost 9,95 euro.

DSC_0359 DSC_0360

 

Ik koos als blush de prachtige “Touch of rose” (nummer 45) en hij is bijna te mooi om open te maken. Naast roze is hij geblend met wat frambozen en goudkleur. Schitterend! Dit was de duurste aankoop die ik deed, hij was namelijk 11,95 euro.

Dan nu de oogschaduws die 4,95 (blauw) en 5,95 euro (goud) waren.

DSC_0361 DSC_0362 DSC_0364Ik kan er de hele dag wel naar kijken. De blauwe kleur is kennelijk groen haha! Hij heet namelijk Limetree Green (E02). Hij zit wel een beetje tegen het groene aan maar toch niet helemaal hoor Flormar! De gouden schittert zo hard dat ik het jammer vindt dat ik dat niet op camera krijg. Hij is te mooi om onder woorden te brengen, je moet het echt met je eigen ogen zien! Deze oogschaduw heet “Golden Eyes”, hoe toepasselijk! (D06)

En toen zag ik, als iemand die twee plateaus parfum in de woonkamer heeft staan…..parfum. Zwaar afgeprijsd. Meenemen dus! Dit is de Dishy – Idole parfum. Hij ruikt lekker, casual. Alledaags en toch zwoel. Dit is de eau de parfum en die kostte nu 3,50 euro.

DSC_0365

En dat was het dan alweer. Ben je een keer in de buurt van een Flormar? Dan is het zeker de moeite waard om even binnen te stappen. Ik vind de prijzen erg redelijk voor de mooie dingen die je er kunt krijgen.

IMG_20140624_140813

 

 

Eén gedachte over “Shoplog : Flormar goodies!

  1. Leuke aankopen! In België hebben we geen flomar. Maar ik ben wel al eens in een winkel van hun in Duitsland binnen geweest :-).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.