Shoptip van de week! Hask repairing shampoo met argan olie.

Shoptip van de week! Hask repairing shampoo met argan olie.

DSC_0368

Hallo lieve iedereen!

Toen ik vorige week in de Primark was heb ik deze fles shampoo drie keer in mijn handen gehad voor ik hem besloot mee te nemen. Ik werd uiteindelijk overgehaald door de heerlijke geur. Ik weet hoe pure argan olie ruikt en heel eerlijk gezegd kan ik die pure geur niet uitstaan, maar vermengd met andere lekkere geuren wordt het een ander verhaal!

DSC_0369 DSC_0370

Ik ga het kort en krachtig houden. Hij ruikt naar sensuele citrusgeuren en I LOVE IT! Hij doet wat hij moet doen en daar heb ik geloof ik maar 3,00 euro voor betaald bij de Primark.

DSC_0367

Heb je nog ruimte in je badkamer en zoek je een superlekkere shampoo? Dan raad ik deze echt aan! Ik ga er nog lang van genieten in elk geval.

IMG_20140624_140813

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.