Shopview: Wat kocht ik bij The Beauty Bakery?

Shopview: Wat kocht ik bij The Beauty Bakery?

thebeautybakery

Hoi allemaal!

Na jaren lijdzaam toe te hebben gekeken hoe andere meiden hun pakketten ontvingen van The Beauty Bakery, besloot ik zelf ook maar eens de gok te wagen. Viel het mee, viel het tegen? De meeste producten heb ik ondertussen al gebruikt dus laten we beginnen!

DSC_0022

I love it! Wax melts zijn helemaal mijn ding en ik was dan ook super benieuwd naar hoe deze zouden ruiken. Lavender dreams en Fairytale heb ik al gebrand en ik kan zeggen: niet alleen zalig maar er zit ook nog….wait for it….een shimmer in. Jawel! Glitter!

Ik denk persoonlijk wel dat Fresh home (lekker zoet) en Vava Voom (duidelijk een dupe van Gucci Rush) mijn favorieten zijn. Angels secret ruikt ook lekker zoet en zwoel.

DSC_0039

Er zijn enorm veel wax melts om uit te kiezen maar ik weet zeker dat ze het allemaal waard zijn!

Ik koos ook twee zepen die ik nog niet gebruikt heb omdat ik ze te mooi vind, haha!

soap

DSC_0027 DSC_0026

Maar ook deze producten laten niks aan de verbeelding over, ze ruiken net zo lekker als ze eruit zien. Score!

DSC_0032 DSC_0031

 

Nee , het zijn niet mijn beste foto’s. Ik heb ze uit enthousiasme gauw gemaakt toen ik mijn pakketje kreeg. De scrubs zijn zo grof. Het is zo’n stevige substantie dat je er poppetjes van zou kunnen kleien en als je heel gevoelig bent, zou ik deze ook lekker vermengen met een douchegel. Ik was dus enorm bang dat ik me kapot moest smeren in de bodylotion na het scrubben maar….Dear Lord! Totaal niet nodig! Er zit een heleboel verzorgende olie in deze scrubs. Ik was erg, erg , super erg blij verrast. Nazorg is eigenlijk totaal overbodig, je blijft helemaal zacht achter na het scrubben, lekker met een laag olie op je huid!

Ik had ook twee whipped body butters besteld. Bomb Shell is lekker zoet, de structuur is echt zo lekker! ook in dit product zitten weer veel verzorgende bestanddelen waardoor je na het insmeren van je huid niet het idee hebt dat je je niet hebt ingesmeerd. Het grote mysterie is voor mij toch wel Cashmere Secrets. Ik opende het bakje en er kwam me een hele bekende lucht tegemoet. Maar ik kan mijn vinger er NIET op leggen dus ha ik nu Googlen en kijken of ik de geur kan vinden! Nope….dan hou ik het op gesuikerde nootjes. Maar zeker niet vies, want ik draag hem vandaag!

thebeautybakery2

Na jarenlang watertandend naar de site te staren kan ik zeggen : The Beauty Bakery krijgt van mij een welverdiende dikke 10! Hebben jullie al producten van hen geprobeerd?

0216

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.