We Colour : Een mega winactie van de beste haarverf!

We Colour : Een mega winactie van de beste haarverf!

WECOLOUR_RGB-1024x251

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik echt iets keigaafs voor jullie! Voor WeColour mag ik een grote winactie doen waarbij ik 4 pakketten haarverf zal gaan weggeven, en de vijfde daar zal ik mijn haren mee verven. Maar! JULLIE bepalen met welke kleur IK mijn haren ga verven. It’s in your hands….

DSC_0021

Wat maakt deze haarverf uniek? Dit is wat de website daarover zegt:

WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi geverfd haar ook kan zonder de verfpakketjes van de drogisterij. Professionele haarverf voor thuisgebruik, ontwikkeld vanuit onze kapsalon waar we meer dan 20 jaar ervaring hebben met haarverf. Haarverf zonder ammonia en ppd (maar wel met TDS), met een goede grijsdekking en een mooie kleur die niet vervaagt. De haarverf is 1 jaar na opening houdbaar, dus ook goed te gebruiken voor je uitgroei. Via de kleurentool krijg je advies. In 7 stappen weet je precies welke haarkleur bij jou past en wordt het dus nooit geel, oranje of groen.

DSC_0022

Welke kleuren kun je winnen?

wecolour

Mijn voorkeur gaat uit naar lichtbruin maar het leuke is dat ik daar geen invloed op heb. Want de meeste van jullie stemmen gelden. Wat moet je doen om mee te doen?

Geef aan in een reactie welke kleur je graag wilt winnen en met welke kleur je wilt dat ik mijn haren ga verven, met een geldig email adres.

Succes ladies!

liefs

3 gedachten over “We Colour : Een mega winactie van de beste haarverf!

 1. De kleur 9.13 zand lichtblond lijkt me erg mooi voor de zomer.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin & Twitter

 2. Wat een supergoeie actie! Ik doe heel graag mee voor Chocoladebruin 5.7.
  Ik volg op BL, Twitter en Instagram (beide @paramara1982) en ik heb geliked op de FB van WeColour (Tamara Mara Großmaul)

 3. Ik doe graag mee! En als ik jou was zou ik voor de kleur bruin 6.0 gaan, zelf wil ik ook voor deze kleur gaan :).
  Facebook geliked; zoe louwerse

  liefs, Zoë

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.