Smooth calming gezichtsmasker van Kruidvat by Miranda

Smooth calming gezichtsmasker van Kruidvat by Miranda

036

 

Hoi lieve iedereen!

Soms is het gewoon echt even tijd voor een lekker maskertje, kopje thee erbij, beentjes omhoog! Ik zag dit masker bij de Kruidvat liggen en voor maar 1 euro heb ik besloten hem niet te laten liggen. Juist nu met de koude dagen kun je beter voor een huid herstellend masker kiezen. De koude wind kan een killer zijn voor je tere gezichtshuidje! 

kruidvatmasker

 

Het masker is veelbelovend dus laten we het maar gewoon gauw gaan uitproberen!

Het blijft een beetje gek , een foto maken waarop je gezicht helemaal besmeurd is met een maskertje!

059

 

Het masker is lekker zacht en smeert makkelijk uit. Je kunt dit met je vingers doen, maar ik doe het met een foundation kwast. Een hele sterke geur heeft hij niet. Ik vind hem eerder neutraal dan geparfumeerd. Als je dus niet houdt van sterk ruikende maskers, is dit een hele goede keuze! Na 20 minuten was ik het masker van mijn gezicht en ben ik heel benieuwd of ik echt een lekker zacht huidje heb!

kruidvatmasker2

 

Jawel! erg zacht! Ondanks dat ik het erg jammer vond dat hij niet echt een duidelijke lekkere geur heeft, vind ik het wel veel belangrijker dat een masker me echt zacht maakt! Dat doet hij! En dat voor maar 1 euro waarvoor je dan uiteraard weer twee porties krijgt!

WELK KRUIDVAT GEZICHTSMASKER VINDEN JULLIE HET MEEST PRETTIG?

nieuweliefs

2 gedachten over “Smooth calming gezichtsmasker van Kruidvat by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.