SPAM JE BLOG , SPECIAL EDITION + win een interview!

SPAM JE BLOG , SPECIAL EDITION + win een interview!

014

 

Hoi lieve iedereen!

Het is weer tijd om je blog te spammen! Maarrr niet alleen dat deze keer! Ik voeg er iets aan toe. Vanaf het By Beauty Bloggers forum heb ik andere bloggers de kans gegeven hun blog wat mooier te promoten. Hun inzendingen staan in deze post!  Daarnaast geef ik jullie nu de kans een interview met artikel te winnen op Expressing-Beauty zoals ik met Serena Verbon van Beautylab gedaan heb! Zie hier! Lees verder om te kijken wat je hiervoor kunt doen!

Allereerst de bloggers die hun blog hebben ingestuurd voor de special!

 

layot

 

Mijn blog gaat over beauty, Fashion, lifestyle, DIY & Recepten. Je vindt hier reviews, nail arts, DIY’s, recepten, Shoplogs, filmpjes en nog veel meer!
Elke dag komt hier een artikel/filmpje online behalve op zondag.

Liefs,
PiinkBeautyPrincesss
screenshot

Al meer dan een jaar blog ik met plezier op Maison Fashion. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het vooral om mode, maar ook beauty en lifestyle komen voorbij. Af en toe een leuke DIY voor de crea bea’s onder ons en zo is er voor ieder wat wils! Neem zeker een kijkje want binnenkort komt er weer een leuke winactie aan!

Met vriendelijke groetjes,
Justine

Schermafbeelding 2013-06-16 om 11.06.50

Mijn naam is Daniëlle en in juli bestaat mijn blog 1 jaar. Ik blog over
beauty en lifestyle met een persoonlijke touch. Elke dag kun je een
artikel vinden op www.makemeblush.nl. Ik zou het leuk vinden als je een
kijkje kwam nemen 🙂


Met vriendelijke groet,

Daniëlle Springer
Make Me Blush
[email protected]

MissMags5

 

Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en fashion en af en toe komt er ook een

persoonlijk artikel op. Mijn blog is te vinden op www.missmags.nl

Met vriendelijke groet,
Margareth

 

Verder met de special! Een tijdje geleden heb ik een leuk artikel gemaakt over Serena Verbon , gevolgd door een kort interview! Jij maakt kans om de volgende te zijn! Wat moet je doen om vereeuwigd te worden op Expressing-Beauty?

– Spam je blog zoals je dat normaal zou doen , en vertel er deze keer bij waarom jij het interview graag zou willen winnen!
– Volg Expressing-Beauty op Facebook en Bloglovin’ en like deze post op Bloglovin’ en vertel in je reactie de hoeveelste like je gegeven hebt!

extra winkans:

– Volg ons op Twitter en post op je eigen Twitter een leuke Tweet over deze winkans! (Wel zo dat ik dat kan zien)

DE WINNAAR ZAL BEKEND WORDEN GEMAAKT OP ZATERDAG 29 JUNI, JE HEBT DUS EEN WEEK OM MEE TE DOEN!

SPAM AWAY LADIES!!

394947_10200383297766051_1583973771_n

 

 

7 gedachten over “SPAM JE BLOG , SPECIAL EDITION + win een interview!

 1. http://phantomoffashion.blogspot.be/

  Mijn blog is nog maar een halfjaartje oud en ik ben dus nog niet zo bekend desondanks ben ik toch wel trots dat ik er in slaag om (bijna) elke dag iets te posten. Mijn blog gaat vooral over mode maar ook over andere dingen die mij interesseren zoals beauty,lifestyle en food.
  Ik zou graag dit interview winnen omdat dit een leuk verjaardagskado zou zijn, ik verjaar namelijk de vrijdag en in de vakantie ben ik van plan om extra hard aan mijn blog te werken, outfitpost maken enzo dus dit interview zou een hulp kunnen zijn voor nog een betere blog te worden. x

 2. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik heb ook een spam your blog, laat vooral je blog even achter want ik vind het superleuk om even te bekijken. Ik ben Mervet trouwens en ben de eigenares van de beautyblog Beauty&Me! Ik blog vooral over beauty, make-up enzo. Maar er komt ook elke dag een Quote of the day online, moet je zeker ook een keer lezen! Lijkt me ontzettend leuk als je een berichtje achter zou laten en natuurlijk als je je blog ook even achterlaat bij de spam your blog!

  Ik heb Bloglovin, dus je kan me volgen via bloglovin op mijn site staat een volgknop!

  kuss!

  site: http://beautyandmeblog.blogspot.nl
  Twitter: @meandbeautybyme
  Facebook: https://www.facebook.com/pages/BeautyMe/370130896421408?ref=hl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.