Lakjesliefde by Susan

Lakjesliefde by Susan

086

Hoi allemaal!

Nagellak, ik hou er van. Waar ik mij een jaar of drie geleden druk bezighield met de make-up, hou ik mij nu meer bezig met nagellak. Eerlijk gezegd gebruik ik bijna helemaal geen make-up meer. Foundation niet, poeder af- en toe, oogschaduw af- en toe, lipgloss of lipstick wat meer regelmatig, mascara altijd en nagellak ook altijd.

Ik had een zwak voor Limited Editions. Dat is natuurlijk ook de bedoeling ervan, dat je spontaan koopgek wordt als de nieuwe LE in de winkels ligt. Dat was bij mij dus ook het geval. De opruimingsperiode, ook iets waar je gewoon spontaan koopgek van wordt, en de assortiment wisseling. Kopen, kopen, kopen. Inmiddels heb ik bijna 100 verschillende kleuren nagellak.

IMG_0336111

Hoe het is ontstaan weet ik eigenlijk niet precies. Ik denk dat het door al dat bloggen kwam. Op de blog van andere mensen las ik weer reviews of zag ik prachtige nail art creaties. Dat wilde ik ook. Ik kan best wat leuke dingetjes maken, en gebruik ook wel stempels, ik vind het heerlijk. Ik doe het voor de lol, en weet dat ik nooit kan tippen aan de dames die het écht kunnen!

Al een hele tijd heb ik geen nagellak meer aangeschaft, en wil ik ook eigenlijk mijn collectie een beetje uitdunnen. Maar ja, hoe doe je zo iets? Mensen gaan niet spontaan zoeken naar nagellak op Marktplaats. Dat wordt dus een uitdaging. Ik heb al wat gedoneerd aan mijn jongere nichtjes, die zijn in ieder geval blij. Als ze maar niet zo’n verslaving als mij gaan krijgen! Één van mijn nichtjes heeft haar zakgeld namelijk al uitgegeven voordat het binnenkomt.

Anyways, aan welk make-up product zijn jullie helemaal verslaafd en kunnen jullie echt niet zonder? 😉

Groetjes,
Susan
www.ishootlovee.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.