Spiritueel topic: Hoofdmassage en vijf minuten voor jezelf + kortingscode by Miranda

Spiritueel topic: Hoofdmassage en vijf minuten voor jezelf + kortingscode by Miranda

LET OP : DEZE PRODUCTEN KUNT U NU VINDEN OP SPIRITUELEWEBWINKEL.NL .

 

pizap.com14036838808581

 

Hoi allemaal,

Zeg nou zelf , ontspanning is erg belangrijk in het leven! De spirituele winkel Ariadne healing shop heeft heel erg veel praktische hulpmiddelen om je te helpen ontspannen. Vandaag laat ik jullie kennis maken met het geweldige hoofdmassage apparaat (I LOVE it!), en een boekje met oefeningen om elke dag zeker 5 minuten voor jezelf te nemen.

Allereerst het hoofdmassage apparaat! Ik wilde er al heel erg lang 1 hebben want stimulatie met dit product is echt zo lekker! Alsof al je stress en zorgen even van je af vallen. Ik visualiseer me tijdens het gebruik ervan dat al mijn zorgen in het apparaat worden geleid. Het toppunt van ontspanning!

DSC_0360

 

Wat zegt de website over dit product?

Hoofdmassage hulpmiddel ‘DeLuxe’

Verhoogt de sensitiviteit en ontspant. In geschenkverpakking.

Dit hoofdmassage-apparaat lijkt een simpel instrument, maar het is een doordachte stimulator. Het werkt als een geleider die aansluit op de elektrische velden in je lijf. Dit massage-apparaatje is oorspronkelijk afkomstig uit Australië, waar de Aboriginals het gebruiken voor totale ontspanning en ter stimulering van de seksuele gevoelens. Wat ooit begon door elkaar op het hoofd te kietelen met een takje groeide uit tot dit therapeutische instrument; een echt verwen harkje dat de talloze drukpunten op je hoofd zal vinden zonder dat je daar ervaring voor moet hebben. Dit apparaat wordt ook wel de Prikkel of Massage Spin genoemd.

Wat kan het voor je doen?

  • Het zal je een ontspannen gevoel bezorgen! Het is een antistress apparaat en er komt onmiddellijk een lach op je gezicht!

  • Door gebruik maakt je lichaam extra endorfine aan, die stof werkt hoofdpijn bestrijdend, dat helpt op een natuurlijke wijze

  • Hij stimuleert de bloedsomloop van de hoofdhuid en werkt daardoor roos bestrijdend en haargroeibevorderend

  • Het werkt kalmerend, daardoor spier ontspannend

  • Hij helpt je om depressies te overwinnen

  • Tegen seksuele apathie en hoofdpijn

  • Hoofdmassage verbetert het denkvermogen door de ontspannende werking

  • Aura foto’s tonen het resultaat van voor en na de behandeling

Ongelofelijk hè, dat 1 zo’n simpel apparaat zoveel kan doen voor een mens! Daar blijf ik versteld van staan. Dit werkt overigens niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Uiteraard heeft het dan niets met seksualiteit te maken maar dit massage apparaat kan een gestrest of overstuur kind weer even doen ontspannen. Bij mijn 5-jarige dochter werkt het prima! Bij mijzelf ook!

IMG_20140624_143734 IMG_20140624_143716

Een aanrader dus en een voordeel dat hij maar € 3,17 kost! Dat is geen geld voor alle weldaad die je haalt uit deze massages! Je kunt hem hier kopen bij Ariadne Healing Shop.

Waar dit product goed mee samen gaat is het volgende boek met tips om 5 minuten tot jezelf te komen elke dag en even te ontspannen, wat o-zo belangrijk is in deze drukke maatschappij!

DSC_0256

Wat zegt de website over dit boek?

Hoe ziet een doordeweekse avond er voor jou uit? Aansluiten in de avondspits, een snelle hap op de bank en dan als een blok in slaap vallen om de volgende ochtend weer uitgerust naar je werk te kunnen? Dat is toch geen leven?! Het kan ook anders. Neem Vijf minuten voor jezelf na een lange dag, bevrijd jezelf van werkstress en gun jezelf een rustige, ontspannende en plezierig verkwikkende avond.

Ik ben dit boek met veel plezier aan het doornemen en merk dat ik er wel degelijk iets aan heb. Dat is altijd de vraag bij deze boeken. Mensen die hier niet voor open staan zullen er hun heil niet in vinden, maar ik raad het iedereen aan. Vaak in dit leven gaan we zo op in anderen en dingen om ons heen dat we onszelf onopgemerkt vergeten. Ik zal jullie een voorbeeld van een oefening uit dit boek laten zien.

ariadne1 ariadne2

En zo staat dit boek bomvol met goede oefeningen die je bewustzijn echt weer even laat richten op jezelf. Hij kost € 9,95 en is hier te koop bij Ariadne Healing Shop.

Ariadne Healing Shop heeft een groot assortiment spirituele artikelen, je kunt er uren neuzen door de webshop! En niet alleen voor artikelen, maar ook voor workshops, healing op afstand en kaartleggingen kun je terecht bij Ariadne Healing Shop. En daarnaast worden er nog veel meer dingen aangeboden, neem echt eens een kijkje! Het is de moeite waard.

ariandneheader

Klik hier om naar de Facebook pagina te gaan van Ariadne Healing Shop.

Als extraatje mag ik de bezoekers van Expressing-Beauty een kortingscode aanbieden! Wanneer je bij Ariadne Healing Shop iets besteld en de code invoert : ExB33 , krijg je maar liefst 33% korting op je aankoop. Nu zul je denken, waarom 33% ? Ook daar zit een mooie gedachte achter. Het getal 33 staat namelijk voor universele dienstverlening door het tot leven komen van ons ene wezen! Een liefdevol getal dus.

HOE ONTSPANNEN JULLIE NA EEN LANGE DAG?

MIRANDA

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.