Dramatic party look : Green with envy by Miranda

Dramatic party look : Green with envy by Miranda

DSC_0074

Hoi allemaal!

Als je uitgaat mag je soms best een heftige look hebben! Ik creëerde deze groene look die ik “Green with envy” genoemd heb. Ik vind het zelf altijd leuk om inspiratie op te doen uit looks die ik zie op het internet. Voor meer foto’s , klik op lees verder!

greenwithenvy4 greenwithenvy3 greenwithevy2 greenwithenvy1

 

Soms moet je gewoon echt even gaan “spelen” met je make-up. Deze look had voor mij nog wel iets perfecter gekund maar ik heb nog nooit eerder een wing gemaakt met oogschaduw en voor een eerste keer ben ik best tevreden! De lipstick is er trouwens 1 van de Etos, een mooie paarse. Alhoewel, paars, paars…hij lijkt meer paars dan hij is wanneer je hem aanbrengt maar zeker weten wel mooi!

etoslipstick3 etoslipstick2 etoslipstick1

 

WAT VINDEN JULLIE VAN DEZE LOOK?

IMG_20140624_140813

Eén gedachte over “Dramatic party look : Green with envy by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.