Spiritueel topic: Meditatie voor jong en oud : Oasis cd’s by Miranda

Spiritueel topic: Meditatie voor jong en oud : Oasis cd’s by Miranda

LET OP : DEZE PRODUCTEN KUNT U NU VINDEN OP SPIRITUELEWEBWINKEL.NL .

DSC_0182

 

Hoi allemaal!

Soms kan het je moeite kosten om je te ontspannen. Soms zoveel moeite dat het je alleen niet lukt. Daarvoor zijn er een heleboel hulpmiddelen, zoals de Oasis cd’s, ingesproken door Dick de Ruiter. Met fijne geluiden en verhalen wordt je compleet in extase gebracht! Nieuwsgierig?

Mediteren is niet alleen voor volwassenen. Ook kinderen kunnen er veel baat bij hebben. Voor kinderen in de leeftijdscategorie 7-12 jaar is er bijvoorbeeld deze Oasis cd, “In je element“. Dit is nummer 19 in de reeks Oasis cd’s. Beluister hieronder een voorbeeld!

 

Voor mezelf heb ik de Oasis cd, “Succes in alles wat je doet”. Zelf ben ik al geruime tijd fan van de Oasis cd’s en dan voornamelijk omdat ze ingesproken zijn door Dick de Ruiter. Deze man heeft een gave. Hij leert, heelt, laat je dingen zien die je moet zien en maakt je sterker!

DSC_0184

Beluister hieronder een voorbeeld van deze cd.

 

En zo zijn er talloze Oasis cd’s te verkrijgen voor 12,50 per stuk. Ze zijn het dubbel en dwars waard. Ook voor rouwverwerking is er een cd, voor meer zelfvertrouwen, vergeving, en ga zo maar door. Ariadne healing shop verkoopt deze cd’s hier.

MEDITEREN JULLIE WEL EENS, EN HOE DOEN JULLIE DAT HET LIEFST?

10308233_10203777800986510_5692839897766344209_n

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.