Stoppen met roken? De E-sigaret biedt een uitkomst!

Stoppen met roken? De E-sigaret biedt een uitkomst!

eGo-T-CE5-300x300

Hallo iedereen!

Het lijkt zo cool en leuk en lekker: roken! Maar de realiteit ziet er iets anders uit. Het is enorm slecht voor je gesteldheid en met trots kan ik dan ook zeggen dat ik twee jaar geleden gestopt ben na 13 jaar gerookt te hebben. Met alle consequenties van dien. Ik heb namelijk chronische rokers-bronchitis gekregen en werd door de benauwdheid gedwongen te stoppen. Gelukkig maar. Maar makkelijk is het niet en daarvoor is er dan de Evod Kangertech. En dit is maar 1 van de vele opties. E-sigaretten zijn heel divers. Deze komen in verschillende vormen, maten, kleuren en smaken. Kijken jullie mee?

roken1

Op Roken.nl vindt je diverse manieren om betere keuzes te maken voor je organen. Als je normale tabak rookt is er sprake van verbrandingsstoffen. Deze stoffen zijn zeer ongezond. Dat probleem neemt de E-sigaret weg.
Nicotine is een verslavende stof dat ook aanwezig is in vloeistof van E-sigaretten. Maar er is geen sprake van verbrandingsstoffen.

Roken.nl is een zeer betrouwbare verkoper van e-sigaretten en vloeistoffen. Vloeistoffen wordt ook wel liquid genoemd. Een E-sigaret bestaat een ‘clearomizer’ een ‘coil’ en een batterij. De coil in de clearomizer moet elke week vervangen worden zodat u verzekerd bent van optimale werking van uw e-sigaret. Het handige is dat je ook de optie hebt om de hoeveelheid nicotine af te bouwen. Veel verschillende smaken zijn beschikbaar.

Ingrediënten liquids

VG
Glycerol (VG) staat voor Vegetable Glycerine afgekort dus VG. Glycerol is transparante (doorzichtig) reukloze vloeistof geproduceerd uit plantaardige olie. Veelal afkomstig uit soja-, palm- of kokosolie.
VG zit onder andere ook in; liquids, voedsel, alcohol, medicijnen en cosmetica artikelen.
PG
Propyleen Glycol (PG) is ook een transparante (doorzichtig) reukloze vloeistof en niet geëxtraheerd uit natuurlijke producten.
PG zit onder andere in; liquid, voedsel, dranken, tandpasta en medicijnen.

Consumentenbond: “De hoofdbestanddelen, water en propyleenglycol of glycerol, zijn nog relatief onschuldig, deze zitten ook in rook van rookmachines in discotheken.”

bron: roken.nl

O wauw! Dit heb ik persoonlijk nooit geweten over de liquids. Dat er zo ontzettend veel smaakjes zijn! Het ziet er een stuk aantrekkelijker uit dan die afschuwelijke plaatjes die tegenwoordig op je pakje peuken zitten, nietwaar?

roken2

Voor  €6.95 kun je ook de zogeheten Shisha pen kopen. Dat is een eenmalige E-cigarette waar je ongeveer 800 trekjes van kunt nemen. Je hebt keus uit 8 smaken, of gewoon tabakssmaak, en je kunt het nicotinegehalte ook bepalen.

Vooral de smaakjes en de immense keus daarin zijn heel erg aantrekkelijk! Je kunt je E-cigarette een fruit smaak geven, een oosterse smaak, een cocktail smaak…in feite allerlei smaken. Dat doet tabak dit product niet na!

roken3

Ben je van plan om te stoppen met roken maar twijfel je nog? Twijfel niet langer en kijk op Roken.nl naar de vele opties die je hebt om betere keuzes te maken voor je lichaam!

Liefs,
Miranda

rp_DSC_0281-1-281x500.jpg

Eén gedachte over “Stoppen met roken? De E-sigaret biedt een uitkomst!

  1. Hi Miranda,

    Leuke blog! Na een lange tijd gerookt te hebben, ben ik sinds kort overgestapt op de e-sigaret. En, dit bevalt me heel goed! Ik heb de mijne weg van Go-Vapour.nl, die zijn ook echt heel goed. Op naar een gezondere levensstijl! 😉 ben benieuwd naar je andere blogs.

    Groetjes, Hanneke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.