Italiaans lekkers vindt je bij Amesi!

Italiaans lekkers vindt je bij Amesi!

DSC_0025

Hallo iedereen,

Soms wil je je thuis, op je eigen bank, toch in een ander land wanen! Ten minste, ik wel hoor haha. En hoe kun je dat beter doen met het lekkere eten en drinken uit een land naar keuze. Mijn keuze viel op Italië deze keer, en bij Amesi vond ik wat ik zocht voor een heerlijke Italiaanse avond op de bank! Amesi is een winkel vol met Italiaanse lekkernijen en diverse kook attributen als olijfolie en truffelproducten. Ik kreeg een heerlijk pakket die ik aan jullie laat zien!

itali1

Ik probeerde een heerlijke pistache cake! Het is een rijke cake, die goed vult. Heerlijk zoet met de smaak van die prachtige pistache noten! Hij is erg lekker voor mensen die houden van pistache.

DSC_0030

Tevens heb ik een heerlijke wijn geprobeerd, Italiaanse koekjes, nougat, en een bijzondere chocolade met Jasmijn smaak.

murgo-brut italiaanse-koekjes-box chocolade-met-jasmijn nougat-verschillende-smaken

De koekjes , daarvoor moet je wederom wel een liefhebber zijn van noten. Datzelfde geldt voor de nougat. Maar ik vond het werkelijk heerlijk! De wijn was iets “zwaarder” van smaak, maar wel heel lekker. Ik ben een sucker voor mousserende wijnen. Deze wijn is uiteraard erg geschikt bij een bordje Italiaanse pasta!

Omdat ik dol ben op thee met jasmijn, leek de chocolade met jasmijn me erg bijzonder en niks is minder waar. De combinatie is erg verrassend! Deze producten zijn echt super leuk om cadeau te geven! En wat zou zo’n fantastische shop nou zijn zonder complete pakketten?

pakket-pistache pakket-witte-truffel pakket-taormina

Ook hierin is veel meer keus. Ik raad aan om de webshop lekker op je gemak uit te pluizen. Het is het zeker waard en van mij krijgt hij een dikke 10! Amesi is the place to be voor al je Italiaanse cravings.
Houden jullie van Italiaans eten? Laat vooral even een reactie achter!

Liefs,
Miranda

DSC_0192

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.