STUDEREN, by Susan

STUDEREN, by Susan

studeren2

Studeren, waarschijnlijk is dat iets wat bijna iedereen doet of gedaan heeft. Het schooljaar van 2012 / 2013 begon ik vrolijk met een opleiding, die dus later toch niet helemaal mijn ding bleek te zijn. In februari zette ik er een punt achter. Het was gewoon niet de opleiding voor mij, simpelweg niet meant to be.

Na een lange tijd nadenken over wat ik dan wel wilde doen, wat goed voelt en wat dus gewoon hartstikke meant to be is.. Heb ik mij op 2 juli 2013 ingeschreven voor een opleiding. Samen met mijn moeder zat ik achter de iMac en hebben we mij aangemeld. Het was echt een grote en spannende beslissing om te maken. Het gaat immers de rest van mijn leven beïnvloeden.

Ik heb gekozen voor de opleiding IEMES CO, in Tilburg. Wil je meer lezen over de opleiding en mijn besluit, hoe ik mij heb aangemeld etc? Op mijn eigen blog heb ik er ook een stukje over geschreven, neem vooral een kijkje! www.ishootlovee.com

Ik zou het super leuk vinden als jullie in de comments zouden achterlaten welke studie jullie volgen of gaan volgen!

Groetjes,
Susan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.