Inspiratie idee : Maak mensen blij met spulletjes die je niet gebruikt!

Inspiratie idee : Maak mensen blij met spulletjes die je niet gebruikt!

17732992252905717_qft9yfqc_f

 

Hoi allemaal,

Ik probeer het te vermijden. Posts en Youtube filmpjes bekijken waarin andere bloggers even hun stash laten zien. Want eerlijk gezegd erger ik me er vaak aan. Vaak hebben ze voor alles een aparte la. Of hele kast. Velen van hun delen van tijd tot tijd spulletjes met mensen die daar niet zoveel geld voor hebben! Ik vind dat echt helemaal top en doe dat zelf ook! Aan die mensen erger ik me dan weer niet natuurlijk! Morgen geef ik voor de vierde keer een pakket weg. 

017

 

Waarom, zeg me waarom zou je 100 doosjes oogschaduw nodig hebben en 80 blushes? Ik niet. Ik heb standaard twee bakken voor mijn make-up en zodra deze vol gaan zitten weet ik dat het weer tijd is om dingetjes weg te gaan geven.

En hiermee doe ik een oproep aan iedereen die om komt in de spullen en teveel heeft waar die niks mee doet. Je kunt er een ander heel erg blij mee maken. Er zijn genoeg moeders die zelden eens aan zichzelf toe komen, genoeg werklozen die even geen geld hebben voor luxe producten of überhaupt nieuwe spullen, genoeg studenten die er alleen voor staan, mensen met een uitkering, mensen in de schuldhulpverlening en ga zo maar door. Ik zie absoluut geen reden om dingen voor jezelf te houden die jij niet gebruikt en die een ander dankbaar zou gebruiken.

sharing1

Ik doe het niet alleen met make up, ook bodylotions, maskers, shampoo, douchegels, sieraden en ga zo maar door. Zodra ik er teveel van heb ga ik het delen. Ik heb zelf ook een tijd doorgemaakt waarin ik elk dubbeltje moest omdraaien en al blij mocht zijn als ik überhaupt een luxe verzorgingsproduct kon kopen.

Ik geef elke paar maanden een tas met spulletjes weg en ik voel me daar goed bij. Ik ben begonnen met mijn beste vriendin en mijn zus, en nu ga ik het geven aan mensen die het niet breed hebben en het echt nodig hebben. Ik vind het fijn te weten dat er veel mensen zijn die hetzelfde doen. Mooie dingen doen voor elkaar, zo houden we de wereld een beetje mooi!

Share people, share! Spread the word!

030

 

2 gedachten over “Inspiratie idee : Maak mensen blij met spulletjes die je niet gebruikt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.