Super Buy!! Sabon body scrub , Lemon Mint + PVL bodylotion

Super Buy!! Sabon body scrub , Lemon Mint + PVL bodylotion

Hoi allemaal!

Pas geleden kreeg ik van een goede vriend een cadeau bon van de Sabon, en heb deze vorige week dan ook lekker besteed!

Ik kocht een potje body scrub in de geur  : lemon mint
Ik nam de kleinere pot van 250 ml en die kost   € 19,95

Hieronder volgt een lijst met de ingrediënten:

Sodium Chloride (Sea Salt), Isopropyl Myristate, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass Oil), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Laureth-4, Ethylhexyl Salicylate, 1,2-Octandiol & 3- Phenyl-1-Propanol, Benzophenone-3, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Carapa Guaianesis Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil & Euterpe Oleracea Fruit Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil China, Mentha Piperita (Peppermint Essential Oil India), CI 61570, CI 47005, Citral, Limonene.

 

Daarnaast kocht ik een mini flesje bodylotion van de bekendste Sabon geur : Patchouli/Lavender/Vanilla

In het flesje zit 60 ml en dat kost € 8,95

 

Hieronder weer een lijst met ingrediënten voor degenen die daarnaar nieuwsgierig zijn!

Aqua, Isopropyl Myristate, Stearic acid & Palmitic Acid, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate & Sodium Cetearyl Sulfate, Cetyl alcohol, Phenoxyethanol & Methylparaben & Butylparaben & Ethylparaben & Propylparaben, Triethanolamine, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Propylparaben, Benzophenone-3, Tocopherol & Beta-Sitosterol, Parfum, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Benzyl benzoate, Citronellol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, CI61570, CI17200, CI19140.

 

Natuurlijk had ik in de winkel al tientallen keren gebruik gemaakt van de gelegenheid om er ter plekke lekker mijn handen te scrubben, maar ik stond toch nog perplex van hoe zacht ik was toen ik dit deed over mijn hele lichaam! Deze scrub zit precies goed in elkaar (voor mijn huid). Hij is niet te grof, maar ook zeker niet te mild. Welke geur je ook kiest, het ruikt heerlijk en het laat een geweldig zachte olie laag achter op je huid! Dit is de beste scrub die ik ooit in mijn leven gebruikt heb!

Jullie weten dat ik geen fan ben van de prijzen van dit soort producten, en ik zal het niet vaak zeggen, maar ALLE producten van Sabon zijn zuinig in gebruik, ze werken als een trein en ze zijn elke cent waard!

In principe zorgt de olie er ook voor dat je je na het gebruik van de scrub niet meer hoeft in te smeren met een lotion! Hoe lekker is dat!

 

Zelf vind ik het in de winter wel fijn om een body butter of lotion te gebruiken na het douchen, en dat is dus een mooie gelegenheid om de Patchouli/Lavender/Vanilla bodylotion uit te proberen.

Wat al gelijk opvalt is dat deze geur echt DE Sabon geur is. Ik denk gelijk aan de winkel als ik het opsmeer. Het tweede dat opvalt is dat ik er maar heel weinig van nodig heb, het smeert enorm goed uit!  Wederom een zuinig product dus! Hij ruikt heerlijk en blijft dat na het smeren ook een geruime tijd doen, weer zo’n pluspunt!

Sabon heeft een heel uitgebreid assortiment verzorgingsproducten en als je de winkel nog niet kent dan raad ik zeker aan er een keer heen te gaan! Of je nu een Sabon product aan jezelf of iemand anders cadeau doet, het kan niet mis gaan!

Ook is Sabon niet alleen voor vrouwen. Heel veel mannen producten hebben ze niet, maar wat ze hebben is ook weer zeker de moeite waard. Ik vind de gentleman scrub geur iets weg hebben van de parfum Acqua Di Gio van Giorgio Armani.

Zeker leuk om bijvoorbeeld je vriendje cadeau te geven, want die parfum ruikt erg aantrekkelijk!!

Sabon komt ook geregeld met nieuwe verzorgingsproducten. Hieronder een aantal voorbeelden.

 

Zo klaar als een klontje! Sabon moet wel een van de beste verzorgingslijnen ooit hebben. De producten zijn allemaal wat aan de dure kant, maar je hebt wat miniaturen rond de prijs van 8 euro die je dan eerst kunt uitproberen.

Je kunt ook online kopen op www.sabon.nl

Ik zou zeggen : doen!

Hopelijk hebben jullie iets gehad aan dit artikel! Ik ben wild enthousiast over de Sabon en ik ga zeker sparen voor meer lekkere producten van deze fantastische winkel!

Tot snel!

Liefs!

Miranda -xxx-

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.