review : Organix cherry blossom ginseng shampoo & conditioner

review : Organix cherry blossom ginseng shampoo & conditioner

Hallo iedereen!

Vandaag wil ik even een product behandelen waar ik enorm op afgeknapt ben , namelijk de shampoo en conditioner van Organix en deze keer in de geur cherry blossom ginseng.

Ik had hiervan twee samples en besloot er net mijn haar mee te wassen. Ten eerste vond ik de geur niet bijzonder. Het is niet vies, maar voor een fles shampoo die meer dan tien euro kost had ik zelf iets meer verwacht! De shampoo doet niets bijzonders. Helaas.

Dus op naar de conditioner. In het sample zat meer dan genoeg voor 1 keer in lang haar, maar mijn haar werd er maar amper zacht van! Wat een sof! Ik heb conditioners van twee euro die het beter doen dan deze!

Eerder probeerde ik ook al de maroccan argan oil shampoo en conditioner van Organix maar deze hadden hetzelfde probleem. Ze zijn veel te duur, uit mijn hoofd rond de 11 euro per fles, ze ruiken wel okee maar niet bijzonder, en ze doen vrij weinig! Als ik er een prijs op had moeten plakken zou ik zeggen dat het zeker niet meer waard is dan 4 euro per fles, dus eigenlijk betaal je zeker 7 euro teveel voor dit product!

Jammer dat ik hierover geen goede review kon geven, maar ook de nare kanten van producten deel ik graag met jullie!

 

Tot de volgende keer!

Liefs,

Miranda -xxx-

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.