Supertip: Ikbensieraden.nl + look en WINACTIE!

Supertip: Ikbensieraden.nl + look en WINACTIE!

DSC_0130

Ik ben verliefd. Nee, niet alleen op mijn partner. Maar ook serieus op deze webshop en daarom ga ik vandaag WEER een hele leuke winactie organiseren en wat laten zien uit de webshop! Ik ontving een ketting, en voor jullie een armbandje en wat nieuwe fashion tattoos. Benieuwd?

Naast kettingen en armbanden verkoopt ikbensieraden.nl niet alleen nog veel meer, maar zijn deze dingen wanneer je ze aanklikt vaak ook nog onderverdeeld in subcategorieën!

DSC_0121

De ketting die ik draag wilde ik verschrikkelijk graag hebben en ik ben er dan ook superblij mee! Deze ketting kost € 14,35 , en is hier te koop!

Nu de dingen die ik een van de gelukkige deelnemers wil geven over een week voor de winactie! Ik ontving een prachtige armband, en wat flash tattoos waarvan ik weet dat ze nu heel erg in zijn! Helaas vind ik het niet mooi bij mijn echte tattoos dus WINACTIETIJD!!!

DSC_0126

DSC_0129

Wat een beauty’s hé! En ze kunnen van jou worden! Wat moet je doen? Nou, we gaan weer niet te moeilijk doen dus sowieso moet je echt even een comment acterlaten. Uit goed fatsoen zullen we maar zeggen! Daarnaast:

Like de Facebookpagina van Expressing-Beauty.

That’s it. En als jullie dachten dat dit de leukste items waren uit de shop, nou…ik zou zeggen, go see for yourself! Dit is geen average winkeltje, ze verkopen echt hippe en aparte sieraden en meer! Voor een hele mooie prijs!

Succes en ik maak 24 mei de winnaar bekend van het armbandje en de flash tattoos!

liefs

 

 

5 gedachten over “Supertip: Ikbensieraden.nl + look en WINACTIE!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.