WINACTIE! ~ Kandipa zeep: Lekker, en natuurlijk

WINACTIE! ~ Kandipa zeep: Lekker, en natuurlijk

DSC_0353

Hoi allemaal! Via via kwam ik uit op een website die een selectie heerlijke handgemaakte natuurlijke zepen verkoopt. namelijk, Kandipa zeep! Ik ontving van elke soort 1 zeepje , erg mooi verpakt in een houten standaard. Die zal ik jullie zo meteen laten zien. Jullie maken kans op dit gigantische zeep pakket!

DSC_0346

Wat zegt de site over deze zeep?

Deze heerlijke zeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en op volstrekte eerlijke manier geproduceerd in een van de ambachtelijke industrieën van Zuid- India

De zeep is handgemaakt, gegoten en koud geperst om de kwaliteit te behouden en is 100% biologisch afbreekbaar.

Er is geen kinderarbeid mee gemoeid en de medewerkers worden op een goede manier beloond. Een percentage van de opbrengst zal worden besteed aan educatie en kinderopvang.

DSC_0360

 

 

 

 

 

 

Wauw…speechless toen ik dit binnen kreeg. De zeepjes zijn voor mij echt te mooi om open te maken maar ik kan zo al ruiken dat er overduidelijk een aantal favorieten bij zitten! (Ja, mijn tafel moet “oud” lijken en is expres zo beschadigd haha)

DSC_0357

 

DSC_0344

Teveel om op de foto te zetten en voor nu te zonde om uit te pakken! Alle zeepjes zitten erin.

kandipa2kandipa1

De website biedt meer dan allen zeep en meer geuren dan op het plaatje staat. Het is echt een fantastisch pakket en het mooist verstuurde productpakket dat ik ooit gekregen heb! JIJ maakt kan op dit pakket. Omdat ik jullie niet wil bombarderen met vereisten om kans te maken breng ik het terug naar twee dingen die ik wil dat jullie doen!

– VOLG EXPRESSING-BEAUTY OP BLOGLOVIN’  (je hoeft de post verder niet te liken!) Dit is een zeer simpele stap, vooral als je bloglovin’ al hebt.

– Laat een reactie achter met een geldig email adres.

Wat jullie willen doen voor extra punten laat ik aan jullie zelf over. We hebben nog een Facebook pagina, een Twitter pagina en ga zo maar door. Het is leuk, maar niet verplicht.

Succes! Ik maak de winnaar bekend op 22 mei!

DSC_0610

11 gedachten over “WINACTIE! ~ Kandipa zeep: Lekker, en natuurlijk

  1. Dat ziet er geweldig uit! Ik ben gek op zeepjes, vroeger spaarde ik ze. Als ik dit zie weet ik weer waarom!

  2. Wat gaaf! Ik doe aan clean eating (sinds kort) en dit zou een mooie aanvulling zijn op een cleane levensstyle. Ik ga je FB liken + delen en ik ga je volgen op Bloglovin. Fantastische winactie dit!!

  3. OOOh wat leuk, doe hier graag aan mee! Volg je op BlogLovin, Facebook en twitter.. Ben helemaal into natuurlijke producten en zeepjes heb ik nog niet echt, ben wel benieuwd of dit wat voor mij is, denk dat ik ze heel lekker ga vinden 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.