Therme : Shower foam. Magie op je huid.

Therme : Shower foam. Magie op je huid.

DSC_0065

Hallo iedereen,

Wie is er nu niet om bij het ruiken van een heerlijke geur als je je staat te douchen. Met als pluspunt dat dit dan ook nog eens een heel erg zacht product is. Therme komt met deze shower foams en ik ben best enthousiast!

DSC_0067

Van deze twee geuren, waarvan de ander de Saigon Pink Lotus is, is de Bulgarian Rose toch wel echt mijn favoriet. Ze ruiken allebei heerlijk, maar deze ruikt echt naar bloemen. En dat terwijl ik normaal niks moet hebben van producten die naar rozen ruiken.

Mijn conclusie: Voor de adviesprijs van 7,50 euro zou ik dit product niet opnieuw kopen. Ik ben een groot fan van Therme en heb er zeker 6 flacons met douchegel van in de badkamer, maar zo indrukwekkend is dit product helaas niet. Als deze lijn een body butter heeft in de Bulgarian Rose dan ga ik deze zeker aanschaffen, of een body mist. Het is erg fijn in gebruik maar gewoon niet mijn ding.

Wel een leuk weetje is dat je dit product op de kop nog steeds kunt gebruiken! Veel douche foams doen het niet op de kop. Dus dat is zeker een pluspunt. ook moet ik toegeven dat hij erg zuinig in gebruik is. Als het binnenkort warmer weer wordt test ik ook nog twee Therme Finn Sauna producten. En ik kan alvast verklappen….I love the smell!

Yet to come….

DSC_0068

0216

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.