Tip van Angela : Oogschaduw als eyeliner gebruiken en meedoen aan winacties!

Tip van Angela : Oogschaduw als eyeliner gebruiken en meedoen aan winacties!

Hallo allemaal,

Kennen jullie dat? Je bent helemaal weg van een mooie felle kleur maar vind het toch een beetje TE om dit te dragen zonder dat je gaat stappen, of zonder dat het buiten vol op zomer is…….Ook vraag ik me al snel af of het niet te ordinair is in sommige gevallen. Een van mijn favoriete kleuren in die categorie is Turquoise.

EN NU? Nou het antwoord is heel simpel! Koop jou favoriete kleur in een vloeibare of mousse-achtige oogschaduw,en gebruik dit als eyeliner met een penseeltje.

Natuurlijk kun je ook gewoon een eyeliner kopen in potlood vorm maar meestal wijken die kleuren in mijn geval net iets af van de kleur die ik zoek. Daarnaast is de oogschaduw natuurlijk op meer manieren te gebruiken dan het potlood.

Een tijdje geleden was er op Facebook een actie van Maybelline waarbij je de nieuwste ontwikkeling in make-up kon winnen. Een oog make-up die 24 UUR blijft zitten!!! Laat ik nu een van de winnaars zijn geweest. Dit is echt mijn favoriete toevoeging aan mijn make-up collectie geworden. Het is makkelijk aan te brengen blijft zitten wanneer jij dat wilt, maar is toch ook zeer makkelijk weer te verwijderen.

Dit stukje schrijf ik zoals eerder te lezen was en op de foto te zien is vanwege de 24 hr Color Tattoo Cream Eyeshadow. Deze is voor €9,99 bij de drogisterijen te koop. En een echte aanrader!!!


Ik doe vaker mee met zulke acties en sta er versteld van hoe vaak je ook daadwerkelijk iets toegestuurd krijgt!

Dus mijn volgende tip voor jullie:

Zoek op Facebook de pagina’s van bekende cosmetica merken en klik op vind leuk. Zodra er dan een actie is waarbij je iets kunt winnen of opvragen verschijnt dit in je overzicht. Zo heb ik dus de 24 uurs make-up toegestuurd gekregen van Maybelline, maar ook al eens 2 pakjes coloring foam van John Frieda, en Mascara van Rimmel London.

Super leuk om mee te doen en het zorgt ervoor dat je je verzorgingsproducten regelmatig kan aanvullen zonder dat het een hoop geld kost!

-XxX- Angela

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.