Take a look @ my stash by Miranda

Take a look @ my stash by Miranda

Hallo iedereen!

Zojuist was ik mijn badkamer aan het opruimen en kwam tot de conclusie dat het mandje dat ik gebruik voor mijn cosmetica te klein is geworden. Tijd voor een grotere opberg plek voor mijn make up.

Eenmaal alles op tafel uitgestald te hebben, kwam ik op het idee om jullie te laten zien wat ik zoal heb qua cosmetica. Ik zeg immers altijd dat ik een groot low budget fan ben, en het minste dat ik kan doen is dat laten zien aan mijn bezoekers!

Jullie zullen zo al zien dat ik echt geen drie kasten nodig heb voor al deze spullen, haha! Zoveel heb ik niet, en al helemaal niet veel kwasten. Mijn favoriete kwast is de smokey eyes kwast van Essence! Die is zo fijn om mee te blenden dat ik er net nog 1 gekocht heb.

Die grote kwasten gebruik ik niet eens! Ik kijk vaak met grote verwondering naar make up tutorials en sta dan echt versteld van hoeveel kwasten die mensen hebben! Wellicht dat ik in de toekomst een keer een setje betere kwasten koop maar ik kan jullie garanderen dat ik echt geen dertig nodig heb!

Ook qua oogpotloden hou ik het graag simpel. En voor op de wangen heb ik eigenlijk ook niet heel veel.

Die kleintjes komen uit een setje dat vorig jaar bij Etos te koop was.

Lipgloss en lipsticks koop ik af en toe wel, maar eigenlijk draag ik liever iets dat niet al te veel kleur heeft omdat ik niet zo’n grote mond heb. Dan is het niet heel mooi om een fel kleurtje op te doen.

Maar als ik af en toe eens zin heb om gek te doen, is het wel leuk om ook wat fellere kleurtjes te hebben voor op de lippen.

Dan verder naar iets dat ik echt verzamel! Pigmentpoeders / losse oogschaduw! Vooral met lekker veel glitter erin, ik vind ze zo fijn! Je kunt ze nat over elkaar aanbrengen en dan blenden als het droog is en daarmee kun je echt hele gave effecten op je ogen bereiken!

Nou kan ik me voorstellen dat dit er niet heel veel zijn voor een verzamelaar haha, maar dat komt omdat er alweer een heleboel leeg zijn!

Verder heb ik wel wat andere oogschaduws. Ik moet zeggen dat ik ze niet vaak per 1 tegelijk koop omdat ik het fijner vind om een palette te hebben. Maar van tijd tot tijd zie ik een kleurtje dat ik graag wil hebben en dan neem ik hem mee. Een basis voor oogschaduw heb ik eigenlijk nooit gebruikt, dus ik heb er voor de verandering maar eens 1 gekocht van Essence vanmorgen.

Deze koop ik niet erg vaak omdat ik toch al best wel wat palettes heb. Vaak heb ik dan wel alles bij de hand en ik vind dat het ook sneller werkt dan al die losse dingetjes.

Ik weet het, gewoon een simpele collectie make up. Geen Sephora, geen MAC , Chanel, Dior of andere hele prijzige dingen. De merk make up die jullie hier tussen zien liggen waren 9 van de 10 keer (zwaar) in de aanbieding!  De drie hele fleurige palettes heb ik voor een paar euro gekocht bij een souvenir winkeltje in Scheveningen, en ga zo maar door.

Naast wat ik heb laten zien heb ik natuurlijk ook wel dingen zoals pincetten, een wimperkruller, puntenslijpers etcetera…

Als ik buiten loop en iemand zie die zich mooi op heeft gemaakt, dan kan het mij echt niet schelen of ze dat gedaan heeft met make up van Burberry of van de plaatselijke voordeelshop. Dat is hierin mijn instelling. En hoe het erop komt maakt me ook niet zoveel uit, als dat lukt met 1 kwast dan heb ik er geen dozijn nodig. Die maak ik dan met liefde extra vaak schoon!

Ik moet zeggen, ik draag niet elke dag make up , maar ik krijg dikwijls complimenten als ik dat wel doe. Weer een teken dat het niet uit maakt welk merkje er op het product staat, als het er maar een beetje leuk op komt! Oefening baart kunst. Ook ik ben heus geen visagist, ik ben maar een simpele amateur haha! Ik vind het super leuk om tutorials op youtube te kijken en zelf een beetje te experimenteren met kleurtjes, lekker creatief bezig zijn!

Dit was een experimentje voor de carnavalsdagen en ik was zo trots dat het resultaat leuk was geworden!

Natuurlijk maak ik ook wel looks voor mezelf die ik gewoon kan dragen, overdag of als ik uit ga.

Het zal jullie ook opvallen dat ik lijntjes en littekentjes niet perfect weg werk. De reden hiervoor is simpelweg omdat ik het niet heel fijn vind om foundations en concealers te gebruiken. Misschien dat ik er nog eens een paar vind die wel lekker aanvoelen. Maar liever doe ik geen zes lagen make up op mijn gezicht. Daarbij, niemand is perfect en ik ben nu eenmaal geen 14 meer. Ik word 26 en tja, we blijven niet eeuwig natuurlijk jong helaas.

Ik hoop dat ik jullie, bezoekers, wat inzicht heb kunnen geven in mijn make up eenheid haha! Ik hoop ook dat ik heb kunnen laten zien, dat ik ben wie ik zeg dat ik ben. Een simpele meid die het net als de meeste vrouwen leuk vind om zichzelf te verzorgen, maar dan wel tegen een redelijke prijs en niet tegen een rib uit mijn lijf hahaha!

Tot de volgende keer!

Liefs,

Miranda -xxx-

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.