(Vlog)Tip : Voorkom verloren contacten door een blokkade op Facebook!

(Vlog)Tip : Voorkom verloren contacten door een blokkade op Facebook!

Hoi iedereen,

Ik heb zo vreselijk de griep maar ik wilde toch even vloggen voor jullie over mijn door een nog onbekende reden Facebook blokkade en wat voor gevolgen dat nu heeft voor mijn blog! In de hoop dat sommigen van jullie hier iets aan zullen hebben! Here you go, and again, let nietttt op hoe ik eruit zie. Koorts, koorts en nog eens koorts!

 

Tevens ben ik erg benieuwd naar jullie reacties op mijn artikel over homoseksualiteit en trangenders en hoop ik echt dat jullie daarop zullen reageren! Over twee dagen is tevens de uitslag van de winactie, waar superveel reacties op gekomen zijn, dus spannend, spannend!!

 

Liefs,
Miranda

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.