How to: Van griepkop naar catwoman in case of need!

How to: Van griepkop naar catwoman in case of need!

Fotor_143094199658923

Hoi iedereen,

Zoals in het filmpje in de post hiervoor te zien was ben ik op dit moment gevloerd door de griep! En toen bedacht ik me dat er eigenlijk zat mensen in het weekend uitgaan als ze griep hebben. Maar hoe leidt je de aandacht nou af van je bleke koppie en die wallen? Ik stond voor de spiegel en twijfelde. Zou een natuurlijke look helpen? Ja, overdag. Maar waarom niet een wat meer gewaagde look bij het uitgaan? Ook al moet je je met trillende handjes opmaken, ik kan dit niet vaak genoeg zeggen : De “flaws” in je make up zijn niet te zien in een kroeg of clublicht! Dus mijn inspiratie was ‘Catwoman’. Ik ben enorm slecht in het zetten van symmetrische winged-eyeliners en de reden daarvan is dat 1 van mijn oogleden wat meer hangt dan de ander. Maar goed, dat hebben veel meiden! Probeer gewoon zo dicht bij mogelijk te komen en wees niet te kritisch! Dit is wat ik gedaan heb!

DSC_0470

Zo wil je niet gaan stappen!! Nope!

Ik heb allereerst mijn gezicht gereinigd en toen mijn wallen en de lijnen van mijn neus naar mijn mond met een concealer stick bewerkt en dat in mijn huid ‘gedept’ met mijn vinger.  Daarna een BBcream vermengd met twee pompjes foundation. De BBcream die ik heb is een beetje shimmery en de foundation dekt gewoon heel goed! Je wilt gewoon de aandacht van je griep kopje af hebben, dus koos ik voor donkere wenkbrauwen. Ik heb daarna een groene oogschaduw in 2 kleuren onder mijn ogen aangebracht en die laten ‘faden’ door er zachtjes overheen te gaan met een make up remover doekje. Daarna bracht ik zwarte eyeliner aan op mijn onderste wimper rand en heel iets daaronder. Op mijn bovenste oogleden gebruikte ik een kleur die overeen kwam met mijn huidskleur en een hele zachte kleur bruin die ook amper opviel, maar wel de gesprongen vaatjes bedekte.

DSC_0478

Ik deed foam in mijn haren en gebruikte twee kleuren blush, een donkere boven en naar beneden toe een lichtere. Ook bracht ik onder mijn wenkbrauwen een highlighter aan. Mijn lippen deed ik met een rode balsem stick, en daaroverheen een donker roze lipgloss. Nu the hard part. De eyeliner. Hiervoor gebruikte ik een eyeliner van Max Factor die ook snel opdroogt en super makkelijk weer te verwijderen is! Ik begon met een grove lijn en toen met de details. Ik koos ervoor om hem echt te overdrijven, geïnspireerd door Catwoman omdat ik me niet kan voorstellen dat er dan nog iemand is die het opvalt dat je de griep hebt.  Net zolang tot ik het genoeg vond! Daarna heb ik nog even mijn wimpers gekruld en flink mascara aangebracht. Et voila, ready to go!

DSC_0507 DSC_0509 (1) DSC_0475 (1)

Zoals jullie zien heb ik de eyeliner wat losjes gelaten, wat speelser en niet perfect. Ook heb ik hem tot halverwege onder mijn ogen door laten lopen, waardoor het een beetje aan doet als een echt masker.

b7d22923034b1a8df56416927072c395

Dit is een hele goede manier om de aandacht van je griepje af te leiden door je wat extravagant op te maken! Het is woensdag, ik ben ziek, dus ik ga lekker weer de bank op! Ik hoop dat dit een goede inspiratie is geweest!

Liefs,
Miranda

DSC_0292

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.