Twee fulltime banen…a dream coming true?

Twee fulltime banen…a dream coming true?

snoopy-writer

Hoi iedereen.

Zoals jullie al wel hebben kunnen merken gaat het beter dan ooit met de blog. Ik werk met grote namen, krijg super toffe opdrachten en kan niet dankbaarder zijn dan dit. Maar voor mij houdt dit in dat ik mijn woonkamer, die continue vol staat met pakketjes, zal moeten combineren met mijn 36-urige werkweek. En dat begint onderhand toch wel de nodige spanningen te geven. Het is bijna of ik prioriteiten moet stellen. Wat vind ik belangrijker? Mijn baan, of mijn blog?

sand-timer

Nou, beiden! Ik hou van wat ik doe. Ik hou van mijn werk en ik hou van het samenwerken met al die leuke mensen voor de blog! Ik ben nog niet zo ver dat ik mijn baan kan verruilen voor fulltime bloggen en eerlijk gezegd denk ik ook niet dat dat erin zit, tenzij een Agency met een goed voorstel komt. Voor nu doe ik ALLES voor de blogs zelf op vrijdagmiddag. Daarmee bedoel ik de foto’s maken en de artikelen schrijven. Maar de communicatie met bedrijven, particulieren en PR-bureaus heb ik de hele week, zelfs in het weekend, zelfs na 10 uur ’s avonds.

SomeEcard

Geen deadlines meer voor mij. Vanaf nu. Want DAT is echt killing als je ook gewoon moet werken. Like….for real. Uiteraard ga ik mijn stinkende best doen om te zorgen dat er elke dag iets online komt. Maar niet meer op volgorde van welk pakketje ik eerst kreeg, en met wie ik het eerst communiceerde etc. Let’s work at my terms for a change!

mandela-quotes

Maar hoe leuk is het dat mijn blog sinds de nieuwe header en lay-out zoveel bezoekers en geïnteresseerden heeft. Hier heb ik bijna 4 jaar op gewacht! Een tip aan mijn mede bloggers : Doe altijd je best. Maar zorg wel dat je in dat proces zelf ook happy blijft en niet overspoeld wordt door 40 artikelen die je in 1 week af wilt krijgen. Wees realistisch. Voor mij zijn het twee fulltime banen. Waar ik heel blij mee ben, maar toch.

David-Allen-Quote

Laat dit artikel niet over komen alsof ik niet dankbaar of blij ben. Ik kan in woorden niet eens uitdrukken hoe blij ik ben. Maar ik ben ook een mens. En jij , die dit leest en misschien hetzelfde meemaakt ook. En neem af en toe een break. Heb je de kans om twee weken vooruit te werken? Doen! En daarna genieten van je tijd. Mensen zeggen altijd : Be careful what you wish for. Ik heb lang gewenst, and I did it! En ik blijf het doen!

28f349c907f24f8f6e547896503100bc

Het komt allemaal goed, met mijn leuke baan, mijn leuke blog en een toekomst vol mogelijkheden kan ik maar 1 ding doen en dat is hopen dat dit leiden zal naar nog meer mooie dingen.

Liefs,
Miranda

quote_zpsxdwdd4ji

 

2 gedachten over “Twee fulltime banen…a dream coming true?

  1. Je blog gaat dus erg goed en als je het beiden leuk vindt om te doen moet je dat gewoon doen! Volgens mij kun jij daar wel een goede balans in vinden.

  2. Super goed van je dat je dit vol houdt.
    Waarom kijk je ipv een baan naar iets met semi-passief inkomen?
    Dan heb je voldoende tijd over voor het bloggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.