Armbanden Art & La Belle , the musthaves!

Armbanden Art & La Belle , the musthaves!

DSC_0014

Hoi iedereen,

Nee, dit is zeker niet alles wat ik jullie ga laten zien uit de shops van La Belle en Armbanden Art. In mijn wereld is er niks leukers dan koopjes. Leuke blingerdebling voor een leuk prijsje. Deze beide shops hebben daar hun eigen unieke deelname in, en daar komt bij dat Armbanden Art , Tegenkracht, Stichting Kanker en Sport steunt met een deel van haar winst. Ready to see some more?

DSC_0015

Naast deze superleuke armbandjes van La Belle ontving ik ook nog twee paar hele mooie oorbellen.

DSC_0012

Op de Facebook pagina van La Belle staan nog veel meer leuke, betaalbare en zelfgemaakte sieraden. Ik ben in elk geval gek op alle kleurtjes die er gebruikt worden. I love it!

Verder met Armbanden Art.

Ook in deze winkel worden de sieraden zelf, en met liefde gemaakt. Ik ontving een prachtige ketting, een armband en ook weer hele mooie oorbellen met veren!

DSC_0036 DSC_0037 DSC_0039 DSC_0042

Naast het steunen van een goed doel vond ik ook dit ontroerende plaatje. Nu zal menig iemand denken, waarom zou iemand zijn eigen armband niet om krijgen? Denk aan mensen met chronische pijn, of spasmen of vergroeiingen die de sluiting niet open en dicht kunnen maken. Het is lief dat daar rekening mee gehouden wordt!

art1

ook op de website van Armbanden Art vindt je veel mooie goodies tegen eerlijke prijzen! Veel kijkplezier!

Liefs,
Miranda!

DSC_0248

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.