Wat is het stil hier..?

Wat is het stil hier..?

Amargosa_desert

 

Hoi allemaal!

Ik moet het toegeven : Dingen zijn hier niet meer hetzelfde als voor mijn internet break. Ik ben de “blog flow” echt een beetje verloren. Ook speelt mee dat ik hier twee thuisopleidingen heb liggen waar ik echt aan moet gaan beginnen maandag, en tevens een abonnement op de sportschool die heel erg belangrijk is voor mijn gezondheid. Het wordt inmiddels een beetje een gewetenskwestie. Ik ben met deze website begonnen als hobby en dat moet ook zo blijven voorlopig. Ik heb tot nu toe al erg veel leuke samenwerkingen gehad en leuke gastbloggers gevonden. Maar naast al dit ben ik ook nog moeder. Ik ga ook niet stoppen met Expressing-Beauty maar het kan zijn dat jullie wat minder van mij gaan horen. De gastblogs die zijn er sowieso nog , maar de meeste bloggers op deze site zijn student en proberen ook hun routine weer even recht te trekken. Niet getreurd, het wordt vanzelf weer meer! Want stoppen met deze site ben ik nog lang niet van plan. Maar ik moet mijn studie en gezondheid even voor laten gaan.

Liefs,
Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.