We Colour : Ik koos voor chocolade bruin!

We Colour : Ik koos voor chocolade bruin!

DSC_0259

Hoi iedereen!

Een poosje geleden mocht ik van We Colour een te gekke winactie doen (je kunt nog steeds mee doen, maar 1 kleur is nu dus vervallen), maar omdat de reacties uit bleven, besloot ik zelf maar een kleurtje te kiezen en dat werd chocoladebruin. Een kleur die niet veel verschilt van mijn eigen haarkleur, maar het toch een lekkere ‘ opleving’ kan geven. Benieuwd?

De inhoud is niet zo bijzonder, alleen heb ik 1 minpuntje. Bij andere haar verven kun je vaak mengen door middel van het schudden van een flesje die er al in zat, en bij deze verf moest ik een bakje uit mijn keuken halen en de emulsies behoorlijk lang door elkaar heen mengen.

DSC_0258

Nou, daar gaan we dan!

DSC_0261 DSC_0262

De selfies zijn niet de meest heldere, maar ik vond ze wel grappig! En zie hier : Het resultaat!

wecolour1

Ja, de make up is er wel (zo goed als) af na het douchen, maar het resultaat mag er zijn. Ik had alleen een knijpfles voor de verf fijner gevonden, maar de shampoo en conditioner die bij de nabehandeling zaten maakten alles weer goed!

Wil je nog mee doen met de winactie, aarzel dan niet! Wil je graag weten welke haarkleur bij jou zou passen, daar kan We Colour je online verder mee helpen.

Hoe vaak verf jij je haar?

Liefs,
Miranda

DSC_0176

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.