Winactie : New look, Claire’s , Accessories en H&M (gesloten)

Winactie : New look, Claire’s , Accessories en H&M (gesloten)

 

Hoi allemaal!

Gisteren heb ik , toen ik in de binnenstad was, wat leuke dingetjes geshopt waar jullie kans op kunnen maken! Benieuwd? Lees verder!

 

In dit pakket zitten:

– een Shamballa armband van New Look
– een lipgloss met lekker veel shimmer van de H&M
– een paar mooie oorbellen van Accessories
– een smokey eyes palette van Claire’s

Erg leuke dingen! Ik vind ze zelf ook erg mooi maar ze zitten veilig in een doosje voor de gelukkige!

Wat moet je doen?

– like expressing-beauty op facebook

– Volg ons op Bloglovin’ 

– laat in een comment achter dat je mee doet en waarom jij dit pakket zou moeten winnen.

Extra kans:

Op onze facebook komt een afbeeldig over deze winactie die je kunt liken en delen. Doe dat om extra kans te maken!

Op woensdag 27 maart maak ik de winnaar bekend!

Succes ladies!

 

 

 

8 gedachten over “Winactie : New look, Claire’s , Accessories en H&M (gesloten)

 1. Leuk, ik doe mee! Heb alle stappen gedaan! 😀

  Ik heb nog nooit een product van Claire’s gehad en er zit er helaas ook niet eentje in de buurt. Dus zou hem graag uitproberen! 😀

 2. Ik MOET dit helemaal niet winnen, maar ik hoop natuurlijk wel dat ik dit pakketje win. Omdat het artikelen zijn die ik goed kan gebruiken. Liever win ik ze dan dat ik ze moet kopen, simple as that.

 3. Wauw! Super leuk pakketje!ik heb alle stappen gedaan. Ik zou erg graag willen winnen omdat ik al heel erg lang een neon roze armband wil! En ik wil ook heel erg graag het claires pallet winnen :). En het is gewoon ontzettend leuk om te winnen. Als ik het win ben ik super blij omdat het precies 1 dag is voordat mijn eerste artikel online komt! Dat zou een geweldige start zijn.

  xx
  Iris

 4. hee, hele leuke winactie! ik doe mee en heb alle stappen al gevolgd! het lijkt me super leuk om te winnen omdat er super veel leuke dingen tussen zitten! vooral het palletje van claires ben ik heel benieuwd naar! super gave blog ook!

  xx
  Esmée

  1. Je bent net te laat Esmee, maar bovenaan de site staat een nieuwe winactie om een tegoed te winnen van 20 euro bij Smartphonehoesjes.nl , misschien vind je dat leuk?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.