Winterlook part 3 : easy purple snow

Winterlook part 3 : easy purple snow

DSC_0042

 

Hoi iedereen!

Vandaag een look die je slechts 5 minuten van je tijd kost en toch lekker warm aan doet voor deze tijd van het jaar, en geschikt is voor overdag! kijk snel mee! 

Uiteraard begin je weer met reinigen, primer, foundation, wat je maar wilt. Ik koos vandaag alleen voor een BB cream. daarover deed ik een perzik kleur blush. Mijn wenkbrauwen kleurde ik lichtjes in want ik wil vandaag dat mijn ogen meer opvallen dan de rest. Wat ik toen deed was een wit tot beige metallic oogschaduw nat aanbrengen over mijn hele ooglid en dat laten drogen, daarna doe ik hetzelfde met een aubergine kleur alleen dan van buiten naar binnen, stukje wit overlaten en in de crease. Als dat droog is goed blenden met een kwast. Boven mijn wimpers bracht ik over de helft van mijn ooglid wat zwarte oogschaduw aan, dat doet aan als eyeliner zonder dat het heel zwaar is. Op mijn onderste waterlijn gebruik ik wel weer een zwarte eyeliner.

DSC_0047 DSC_0055 DSC_0063

 

De kleur op mijn lippen is van Etos en had een beetje knalpaars moeten zijn voor deze look, maar zoals jullie zien is dat niet het geval. helaas kunnen verpakkingen nogal misleidend zijn! (Ja ik weet het, ik MOET echt mijn wenkbrauwen weer temmen maar tot nu toe heb ik daar nog heel even geen zin in gehad, haha!)

etos2 etos1

Helaas pindakaas! Ik vergeet te vermelden dat ik allerlaatst natuurlijk mijn wimpers gekruld heb en deze keer koos voor een volume mascara, om de ogen nog mooier uit te laten komen. Ik was met 5 minuutjes klaar! ideaal! Misschien niet de meest uitgebreide look, maar ik houdt het overdag graag enigszins bescheiden.

DSC_0064

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van deze look, op naar nummer 4!

DSC_0012

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.