Zwart Masker Review: Wat is een Black Mask?

Zwart Masker Review: Wat is een Black Mask?

Ik denk niet dat ik zo veel verzoeken voor een enkel product als deze heb gehad! Het gaat om een nieuwe rage dat afkomstig is uit Azië: de Black Mask. Ik heb het zelf nog niet uitgeprobeerd, maar hierbij alvast een artikel met een review van alle informatie dat ik online kon vinden.

Zoals de Engelse naam al verklapt gaat het om een zwart gezichtsmasker. Omdat het gemaakt is op basis van houtskool wordt het ook wel een houtskool masker genoemd. Dit product schijnt een geweldige black head killer te zijn. Heb je last van mee-eters? Dan lijkt het de moeite waard om een black masker uit te proberen.

Waarom charcoal/houtskool?

Waarschijnlijk associeer je niet direct houtskool met een gezonde huid en huidverzorgingsproducten. Echter heeft geactiveerde houtskool schoonheidsvoordelen voor de huid. Olie, vuil en andere schadelijke stoffen van verstopte poriën kan namelijk makkelijk door houtskool verwijdert worden. Dit komt door de absorptievermogen van houtskool.

Geactiveerde houtskool trekt bacteriën, gifstoffen, chemicaliën, vuil en andere microdeeltjes weg van het oppervlak van de huid, waardoor je acne kan bestrijden. Houtskool kan ook trouwens gebruikt worden om sommige giftige bijten te behandelen en wonden te desinfecteren. Geactiveerd houtskool poeder is bewezen dat ze duizenden keren zijn eigen massa in schadelijke stoffen kan absorberen, waardoor het een populair bestanddeel is geworden in gezichtsmaskers.

Zwart masker review

Ben je geïnteresseerd in dit product? Lees dan eerst black mask reviews om te bevestigen dat het ook bij jouw huid past. Daarnaast raad ik het je ook aan om videos op YouTube te bekijken. Vele beauty vloggers hebben verschillende merken uit geprobeerd.

Zelf denk passend masker erg afhangt van de individu. Mijn huid is zelf niet heel vettig, dus ik weet niet zeker of zo’n product bij mij past. Heb je echter last van acne en veel mee eters, dan denk het de moeite waard is om het uit te proberen.

Black mask kopen

In Nederland is zo’n zwarte masker tegen mee eters te vinden in meerder drogisterijen zoals Etos, Kruidvat en Douglas. Ook zijn er gespecialiseerde merken beschikbaar online. Ik heb zo’n zwarte peel off masker zelf nog nooit geprobeerd, dus ik ga het snel doen!

Heb je al eerder zo’n product gebruikt? Deel dan je ervaringen hieronder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.