2x Scrubben met Etos! By Miranda

2x Scrubben met Etos! By Miranda

188

 

Hoi allemaal!!

Ik was deze week in de Etos , toen ik me herinnerde dat al mijn scrub producten op waren. Hoog tijd om wat nieuws te kopen. Er zat een euro korting op de pot scrubzout en ook op de shower scrub. Benieuwd wat ik vind van deze producten? Lees dan even verder!

laten we beginnen met de Lavendel Aroma Zoutscrub. Wat beloofd het? Allereerst moet het zorgen voor pure ontspanning. Nou, vergeet dat maar want al bij het openen van de pot rook ik dat de muffe geur niets te maken heeft met ontspanning, sorry Etos! Uiteraard beloofd het ook van alles voor je huid te doen, en je poriën te reinigen en dode huidcellen te verwijderen. Met die huidcellen verwijderen hebben ze niet overdreven, want tijdens het scrubben heb ik me afgevraagd of ik mijn huid nu probeerde te reinigen of eraf te schuren. De zoutkorrels zijn echt heel grof, en er zit naar mijn mening te weinig olie in dit product. Het valt in klonten van je af als je je ermee probeert in te smeren.

199

 

FAIL. Echt, dit koop ik nooit meer! Wat ik er nu wel mee kan doen is het vermengen met baby olie of douche gel. Dan denk ik dat er nog wel iets te redden valt. Deze pot kostte met een euro korting 2,99 euro bij de Etos.

Dan door naar de Shower Scrub. Wat beloofd het? Eigenlijk een beetje hetzelfde, het verwijderd dode huidcellen en onzuiverheden. De geur is al meteen een stuk prettiger dan de vorige scrub! Ja, lekker! Het ruikt heel erg naar een algemene crème geur maar dan net iets zoeter! Maar over de scrub deeltjes ben ik nog niet uit. Waar zijn ze? Er zitten echt hele minuscule scrub korreltjes in deze tube! Dat is natuurlijk ideaal voor als je niet probeert je huid eraf te schuren, maar de korreltjes hadden hierin wel een klein tikje groter gemogen. Verder een toppie product!  Hij ruikt lekker, ik voel me schoon na het gebruik ervan en ook na het afdrogen blijf je hem subtiel ruiken op de huid!

202

 

Deze tube Shower Scrub kostte me met een euro korting 1,99 euro bij Etos , dus dat viel hartstikke mee! Een aanradertje!

Welke low-budget scrub gebruiken jullie het liefst?

394947_10200383297766051_1583973771_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.