Rimmel Space Dust nail polish by Miranda

Rimmel Space Dust nail polish by Miranda

rimmel1

 

(Oo waarom moest ik nu mijn nagels lakken bij slecht licht, wat slordig! )

Hoi allemaal!

Ik moet eerlijk bekennen dat “sand” -achtige nagellak me niet echt iets leek. Eerlijk gezegd vond ik het er altijd heel erg kinderachtig uit zien en om structuur op mijn nagels te hebben leek me erg irritant. Echter, toen ik deze nagellak van Rimmel zag staan, moest ik na drie rondjes om de schappen gelopen te hebben toch constateren dat deze mee naar huis ging. Benieuwd naar mijn bevindingen? 

De kleur die ik heb is nummer 003 en heeft de naam ” Aurora” .

010

 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben! Na twee laagjes op de nagels gedaan te hebben geeft deze lak toch wel duidelijk het “wauw-effect” voor mij. Ik vind het helemaal niet kinderachtig staan ! De structuur vind ik nog steeds niet heel fijn dus ik denk wel dat ik deze lak de volgende keer seal met een topcoat. Maar eerlijk is eerlijk, hij is mooi!

005Ik besloot gisterenavond mijn nagels vluchtig te lakken, maar zoals jullie zien zit er nu net zoveel naast als op, hahaha! Ach imperfecties kunnen zo hun charmes hebben, volgende keer beter!

In elk geval is deze lak een aanrader! Hij is in meerdere kleuren en bij de meeste drogisterijen verkrijgbaar voor 7 euro.

Gebruiken jullie ook een “sand” effect nagellak en zo ja, welke is jullie favoriet?

nieuweliefs

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.