Mini Action shop-log by Miranda

Mini Action shop-log by Miranda

002

 

Hoi hoi lieve allemaal!

Eergisteren was ik in de Action met een vriendin en ik ben uiteindelijk met een flinke volle mand naar de kassa gelopen, en deze drie items wilde ik vandaag even met jullie delen! Een quattro-baked-oogschaduw palette van MAX, een mooie ring en een velletje nagelstickers van MAX & MORE. Kijken jullie weer mee?

Allereerst maar de nagelstickers, wat lagen er een boel leuke patronen tussen zeg! Uiteindelijk koos ik voor deze!

010

Ik heb er niet echt hele goede dingen over gehoord, maar ik wil ze gaan uitproberen in de methode ze op een natte base-coat te plakken en er dan een topcoat overheen te doen! Dit ga ik later nog uitproberen voor jullie! Voor een bedrag van 0,59 cent kon ik ze gewoon niet laten liggen! Ik ben erg benieuwd hoe dit zal uitpakken!

Dan door naar deze gigantische ring met superveel leuke kralen eraan! Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren en lag in het filiaal waar ik was een beetje verstopt. Opvallend is hij zeker, want er kwam in de Action een vrouw naar me toe die vroeg waar ik die leuke ring gepakt had , haha!

015

 

Hij is verstelbaar, ook weer een mooie bijkomstigheid! Deze ring kost 0,49 cent. Een echt koopje lijkt me!

And last but not least, de baked oogschaduw quattro. Ik heb veel goede dingen gehoord over deze oogschaduw en hij moest dan ook gewoon mee. In het doosje zitten vier kleuren die zowel droog als nat aangebracht kunnen worden. Ik heb ze even droog geswatched en de pigmentatie valt zeker niet tegen! Ook is het een mooie bijkomstigheid dat het palette zowel een naam als een nummer heeft! Dit is nummer 431 en hij heet Venus.

018021

 

Dit doosje kost 1,29 euro en is elke cent waard. It’s a steal ! Natuurlijk kocht ik nog veel meer bij de Action want het is gewoon een super leuke, goedkope winkel! Het krijgt zeker nog een vervolg!

Kopen jullie vaak iets bij de Action, en wat is het meest fijne dat jullie er hebben gekocht?

030

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.