5 x shower gel review by Miranda

5 x shower gel review by Miranda

053

 

Hoi allemaal!

Vorige week was ik een beetje aan het shoppen geweest in de Action en de kruidvat, en daar besloot ik ter plekke om mijn voorraad doucheproducten maar weer aan te vullen! Ik nam onder andere deze vijf douchegels mee, en omdat het er toevallig 5 zijn die ik nog niet eerder gebruikt heb, heb ik ze inmiddels allemaal uitgeprobeerd en ga ik er nu iets over vertellen! Lezen jullie mee?

Allereerst de Playboy ” Play it sexy” douchegel. Ik weet dat de eau de toilette hiervan razend populair is en wilde hem al een tijdje kopen. Dus toen ik hem in de Action zag liggen voor 1,85 euro kon ik hem echt niet laten liggen!

041

 

“Sensual and Musky” , zo wordt de geur al omschreven op de verpakking. Ja, dit is een lekker zwoel geurtje! Wel heel zoet ook, maar ik denk toch voor veel vrouwen geschikt! Ik vind hem erg lekker! En de geur is inderdaad ook een beetje musk-achtig. Jummie!

Verder met de volgende Playboy douchegel die ik eveneens voor 1,85 bij de Action kocht. De “Play it Pin-up” variant omschrijft zichzelf als “Luscious and Sweet” .

040

 

Zelf vind ik hem heel erg zoet en een beetje spicy, lekker kruidig! Hij heeft erg veel weg van “Play it Sexy” , dat wel. Als ik deze geur ruik dan denk ik aan een vrouw die in een mantelpakje gaat solliciteren , die sexy wil zijn en toch serieus genomen wil worden. I like it!

Dan een douchegel die ook binnen 2 seconden nadat ik hem zag staan in mijn mandje lag. Voor slechts 3,49 euro bij de Action kocht ik de ” Midnight Heat” douchegel van Beyonce.

047

 

Hij doet zijn naam eer aan, want dit is inderdaad een wat zwaardere, kruidige avondgeur! Ik ben gek op alle “Heat” varianten van deze lijn van Beyonce, het zijn gewoon geniale luchtjes! Als ik deze ruik dan denk ik echt aan een diner bij kaarslicht met een wijntje erbij….

De laatste die ik bij de action kocht is de “Glowing touch” douchegel van Lux.

051

 

Oeehhh lekker shiny! Helaas laat hij geen glitters achter op de huid! ( I love me some glitter) Deze geur doet me denken aan zonnebloemen en crème. Hij is subtiel, en toch heel zoet. Moeilijk te omschrijven. Ik denk geschikt voor elke vrouw. Deze kostte 1,42 euro.

Door naar de laatste! Ja, ik ben echt een douchegel-meisje. Geef me 1 fles shampoo en ik ben blij, maar douchegels? The more, the better! Bij de Kruidvat kocht ik er nog 1 die ik al 20 keer in handen had gehad in de vele weken ervoor , maar toch steeds niet mee nam. De “Hawaii flower and oil” douchegel van Nivea.

048

Dit is een hele zoete, bloemige douchegel. De olie die erin zit maakt de huid wel iets zachter dan andere “gewone” douchegels, maar er zit denk ik niet bijster veel olie in. Dat had van mij wel wat meer mogen zijn. Tevens is hij wel heel erg zoet. Ik denk niet dat iedereen hiervan houdt. Als ik me in schuim met deze douche gel dan denk ik aan zon, strand en zee! Maar ik kan me voorstellen dat deze ook erg verfrissend is voor mensen die een lange , drukke dag achter de rug hebben. Deze douchegel kostte 3,45 euro bij Kruidvat.

036

 

Nou, ik kan voorlopig weer vooruit! Al zal de collectie wel weer snel groeien nu ik weer lekker bezig ben met Expressing-Beauty, wat me trouwens echt goed doet!

WELKE DOUCHEGEL HEBBEN JULLIE HET LAATST GEKOCHT, EN WAS HIJ LEKKER?

394947_10200383297766051_1583973771_n

 

4 gedachten over “5 x shower gel review by Miranda

  1. Vanmiddag net de Schuimpjes- en de Melkchocolade limited edtion (voor Sinterklaas) doucheschuim opgehaald van de DA….komt ik alvast inde stemming voor 5 december hahahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.