The WOW!-factor : Adam Lambert on Glee! by Miranda

The WOW!-factor : Adam Lambert on Glee! by Miranda

adam

 

Hoi allemaal!

Gisterenavond was ik online de nieuwste Glee aflevering, ” A Katy or a Gaga” aan het kijken. Sinds de dood van Cory Monteith ben ik net als vele andere Glee fans sceptisch over de toekomst van deze serie. Maar gisteren waren mijn ogen ” wide open” en sprong ik nog net niet op en neer op mijn stoel van enthousiasme, toen ik de performance van Adam Lambert zag! Het maakt niet uit of je wel, of geen Glee fan bent…DIT, moet je ECHT even zien….

De meesten kennen het nummer ” Marry the night” wel, van Lady Gaga. Voor degenen die dit nummer niet kennen, zet ik de clip hier nog even neer.

 

Ik was er niet weg van, van de clip niet , van het nummer niet . Het komt over alsof ze met haar clips Michael Jackson denkt te kunnen evenaren, die van tijd tot tijd mooie lange videoclips maakte met een verhaal erin. Ja, het is leuk bedacht van Gaga en ik snap de gedachte erachter, maar van mij hoeft al die poespas rondom de muziek zelf niet. Geef mij het liedje maar. Enfin, het liedje zelf heeft tot nu toe ook nooit veel met me gedaan. Geef mij maar nummers van Lady Gaga als ” Bad Romance” en ” The edge of Glory” . Dus nee, ” Marry the Night” zou nooit mijn playlist behalen, TOT gisteren!

adam-lambert-glee-600x337

 

Adam Lambert maakt zijn opkomst in Glee! Yes!! De 31-jarige zanger die in 2009 de tweede plek behaalde met zijn deelname aan de televisie talentenjacht ” American Idol” gooit het over een andere boeg, AND IT FITS HIM WELL!! Zijn versie en performance in Glee van het nummer ” Marry the Night” is ge-wel-dig! Ik heb hem inmiddels denk ik al 20 keer of vaker bekeken en kan er nog steeds niet genoeg van krijgen! JA! NU vind ik dit nummer echt vet gaaf! Cool! Top! Dit had zijn nummer moeten zijn!! Kijk even mee naar dit fantastische stukje uit Glee!

 

WOW Adam Lambert! You got me! Ik ben groot fan vanaf nu !!

WAT IS JULLIE FAVORIETE GLEE PERFORMANCE?

030

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.