Alle begin is moeilijk..

Alle begin is moeilijk..

Hallo iedereen!

Vandaag ben ik bezig geweest met het benaderen van bedrijven voor productinformatie voor deze site. Ik merk dat het zonder de consument voldoende informatie te kunnen bieden over wat er zoal te koop is, moeilijk is om inspiratie te vinden. Ook zou ik het veel leuker vinden om een compagnon te hebben, iemand die net zoveel bezig is met de site als ik. Die persoon zoek ik nog. Een mede blogger. Een Robin voor deze Batman!

Natuurlijk ben ik de afgelopen maanden enorm bezig geweest met het  doorgronden van andere beauty-blogs en websites. Niet om te spieken, maar meer om erachter te komen over welke dingen ik niet wil schrijven en welke schrijf stijlen lekker weg lezen. Gelukkig kwam ik tot de conclusie dat ik gewoon mijzelf kan blijven! Op dit punt heeft mijn website nog niet veel bezoekers. Dat is niet zo raar, er zullen vast honderden duizenden beauty-bloggers zijn in Nederland. Het enige dat ik kan doen is blijven doen wat ik leuk vind en hopen dat mensen op een dag weten wat Expressing Beauty voor een site is.

Tot nog toe heb ik er veel plezier in om lekker te budget-bloggen! Gewoon een blog te hebben voor de gemiddelde mens. Ik heb gemerkt dat veel van mijn mede bloggers artikelen maken over de meest dure merk make-up, kwasten van een aantal tientjes per stuk en douchegels van dertig euro etcetera, dat zijn geen dingen die ik snel zou doen!

Het is ook niet iets dat ik heel erg logisch vind in deze crisis tijd! Waarom zou je je schamen om te laten zien hoe het op zijn goedkoopst kan? Zo was ik vandaag bijvoorbeeld bij de Wibra en daar verkopen ze heel veel praktische , alledaagse beauty spullen voor een prikkie!

Ik heb er heel erg veel plezier in om te laten zien hoe we het lekker goedkoop kunnen houden!  En ik streef er zeker naar om dit ook te blijven doen! Doe maar lekker normaal, dan doet het ook niet zeer in je portemonnaie! Haha!

Ik zou zeggen voor vandaag, slaap lekker! Ik duik zo mijn bedje in!

 

Miranda -xxx-

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.