Mijn beauty verslaving : nagellak!

Mijn beauty verslaving : nagellak!

Hallo allemaal!

Het verbaasd me dat ik dit topic nog niet eerder behandeld heb! Mijn beauty verslaving! Begin 2011 kwam ik erachter dat ik heel veel plezier had in het versieren van mijn nagels. Ik volgde tutorials op youtube over nail art en al snel kwam er een verzameling van potjes nagellak, omdat ik steeds andere kleurtjes nodig had. Dit is een kleine selectie foto’s van wat ik zoal gemaakt heb met nail art.

 

Ik heb nog meer foto’s maar het leek me zo wel even voldoende om een beeld te scheppen. Naast het verzamelen van nagellak puur voor de nail art, begon ik het leuk te vinden om zowieso kleurtjes te gaan kopen die ik nog niet had. Al gauw werden 20 potjes, 70 potjes, dat werden 100 potjes en momenteel heb ik rond de 130 potjes nagellak! Hier weer een kleine greep uit mijn verzameling!

En dit waren ze nog niet allemaal. Hiernaast heb ik ook nog een aantal doosjes met nail art spullen in de kast staan. Momenteel doe ik er eventjes niet zoveel meer mee, maar het blijft een leuke hobby om van tijd tot tijd weer op te pakken! Het wordt wel steeds meer een uitdaging om een kleurtje te vinden dat ik nog niet heb, en graag wil hebben. Want er zijn natuurlijk kleurtjes die ik niet koop omdat ik ze niet mooi vind. Dit wilde ik graag met jullie delen, mijn ultieme beauty verslaving!

Liefs,

Miranda -xxx-

Eén gedachte over “Mijn beauty verslaving : nagellak!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.