Teeez gaat weg uit de DA, sla je slag!

Teeez gaat weg uit de DA, sla je slag!

148

 

Hoi allemaal!

Allereerst sorry voor de heftige flitsen op de foto’s, het is al redelijk laat maar ik wilde toch even het volgende delen. De DA stopt met het verkopen van Teeez cosmetics. Althans, in Zwolle wel en ik heb begrepen zo’n beetje overal in Nederland! Jammer, vind ik. Teeez heeft namelijk echt ontzettend mooie make up! Maar, elk nadeel heeft een voordeel zeggen ze. In dit geval is dat ook zo want de Teeez producten gaan nu weg met hele heftige kortingen. Ik koos voor een mooie paarse oogschaduw!

Toen ik gisteren met mijn beste vriendin bij een schoonheids/visagie salon was (artikel hierover volgt nog) , heb ik me opgemaakt met roze/aubergine tinten. Dat was best wel heel erg mooi. Eens in de zoveel tijd geef ik een groot deel van mijn make up weg omdat ik toch niet alles tegelijk kan gebruiken en zo weer eens iemand blij kan maken. Maar ik heb geen paars meer in mijn stash en dat staat me dus wel. Ik koos ervoor om deze shimmery paarse oogschaduw mee te nemen! De kleur heet Kaleidoscope.

teeez3 teeez2 teeez1

Ik heb minder dan 4 euro voor deze oogschaduw betaald en dat is niet duur voor een product van dit merk. Dus dames ik zou zeggen : sla jullie slag nog even bij de DA! Wil je nog meer kopen van Teeez (want bij de DA gaat het nu hard, eerlijk is eerlijk), kijk dan even in deze webshop.

Ik vind het in elk geval heel erg treurig dat de DA stopt met de verkoop van Teeez cosmetics, wat vinden jullie?

030

2 gedachten over “Teeez gaat weg uit de DA, sla je slag!

  1. Welke DA in Zwolle? Er zijn er meerdere en niet elke heeft hetzelfde assortiment. Eigenlijk ken ik er maar eentje waar ik ooit het merk heb gezien en dan alleen maar een paar oogschaduws in een opruimbakje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.