Onder de loep: Passion peel off masker van Montagne jennesse

Onder de loep: Passion peel off masker van Montagne jennesse

Hoi Allemaal!

 

Vandaag wilde ik mijn peel off maskertje gaan proberen die ik had liggen van Montagne Jennesse.

Dit is een masker met bestanddelen van granaatappel, passiebloemen, frambozen, druiven, cranberries en vitamine E.

Wat laat het de consument verwachten? Het moet de huid beschermen en de poriën goed reinigen.

Omdat je dit product wilt aanbrengen op een gereinigde huid was ik mijn huid eerst met een peeling van de Essence “my skin” lijn.

Zo, nu is mijn gezicht schoon en er helemaal klaar voor!

Het is een beetje een gel-achtige, rode substantie. Het smeert wel fijn en gelijkmatig uit. De verpakking is wel misleidend, want de vrouw op het zakje heeft een dik paars masker op haar gezicht en daar lijkt dit dus helemaaaal niet op!

Het ruikt wel lekker fruitig! Na 15 a 20 minuten moet je het eraf kunnen trekken. Waar ik dan voornamelijk naar benieuwd ben is of het mijn hoeveelheid mee-eters verminderd waar ik op en rond mijn neus en mond nogal last van heb.

Na een goede twintig minuten is bijna het hele masker droog en kan ik beginnen met het eraf te trekken!

Daarna heb ik eventuele restanten even met een washandje en lauw water van mijn gezicht gewassen. Mijn gezicht is lekker zacht maar wel droog en trekkerig. Het behoeft zeker een crème na het gebruik van dit masker. Ook heb ik inderdaad een stuk minder mee eters. Dus voor het doeleinde waarmee ik dit masker kocht, is het geslaagd!

Uit mijn hoofd was dit masker 1.80 euro bij de Kruidvat. Dat was het voor mij wel waard!

Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze informatie. Het is moeilijk om goede gezichtsmaskers te vinden. Ik neem bijna altijd de peel off, zo ook een keer die van de Action maar die komt er bij mij niet meer in! Wat een flop! Niet alleen was hij na een uur nog niet droog, ik moest hem ook nog in ik weet niet hoeveel stukjes van mijn gezicht krabben!

In dat geval kun je echt duizend keer beter deze hebben van Montagne Jenesse!

 

Tot de volgende keer!

Liefs!

Miranda -xxx-

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.