Mijn eerste concours rijden ~ by Mazja

Mijn eerste concours rijden ~ by Mazja

concours1

 

Hallo iedereen!

Nou vorige week mijn allereerste concours gehad met mijn paardje. Het was zo spannend, we hebben van te voren niet getraind of geoefend. Kreeg de dag ervoor een telefoontje of ik mee wou doen, nou dat leek me wel leuk. Zo gezegd zo gedaan.

concours2

Zondag naar stal zo goed mogelijk mijn witte paardje geborsteld en gevlochten en door naar het concours. Eenmaal aangekomen begon ik het toch allemaal wel erg spannend te vinden en Frodo ook! Vooral de karretjes waren erg eng. Maar gelukkig had ik goede hulp die dag. Met veel zenuwen de proef in gegaan en zo slecht hebben we het nog niet gedaan al zeg ik het zelf, 170 punten van de te behalen 300. We hebben wel een mooi roze prijslintje gekregen, dat is mijn eerste dus ben er supertrots op, en ook op mijn ventje natuurlijk die heel hard zijn best heeft gedaan. Nu gaan we WEL trainen voor een ander concours en dan gaan we kijken hoe het gaat als we wel getraind hebben haha!

Liefs Mazja.

Eén gedachte over “Mijn eerste concours rijden ~ by Mazja

  1. Hoii! Ik zag deze foto staan en toen zag ik opeens frodo staan! Dus had ik er maar op geklikt en ja hoor, het was Frodo ! Ik ga ook mijn eerste concours rijden op Frodo en ik heb er heel veel zin in! Zo te lezen doet hij het erg goed! Xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.