Ik wil een winactie plannen, maar, wat willen jullie eigenlijk winnen?

Ik wil een winactie plannen, maar, wat willen jullie eigenlijk winnen?

Buying-Presents

Hoi allemaal,

Ik wil eigenlijk wel weer een winactie plannen! Maar wat is er nu leuker dan iets te winnen, dat je ook echt wilt hebben? Laat me weten wat hot and happening is en misschien zie jij het ding dat op jouw wishlist staat wel terug in de winactie! Of ik 1 ding weggeef, of er een pakket van maak, hou ik nog even geheim. Ik kan wel verklappen dat het supertof wordt en ik een van jullie heel blij ga maken! Laat de komende week weten wat jullie zouden willen winnen, en dan komt er over een week een leuke winactie!

DSC_0012

2 gedachten over “Ik wil een winactie plannen, maar, wat willen jullie eigenlijk winnen?

  1. Ik denk dat je veel mensen blij kunt maken met een cadeaubon van het een of ander.
    Ook Lush & Mac is altijd erg gewild.

  2. Wat slim van je om dit zo aan te pakken. Ik zou doodgraag een meer sun-kissed gelaat hebben. Als beautyblogger weet jij vast wel wat je dan moet kopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.