De Essence 2 in 1 Eyeliner pen by Amber

De Essence 2 in 1 Eyeliner pen by Amber

Hoi Allemaal!
Zoals misschien de meesten al weten is eyeliner de nieuwe trend van nu en de komende periode, vandaar wil ik jullie de Essence 2 in 1 eyeliner pen laten zien! De naam zegt het eigenlijk al: het is een duo. Deze was volgens mij 2,99 en te halen bij de Kruidvat en Trekpleister.

Ik vind het ontwerp zelf wel iets hebben, niet al te saai en zeker niet te druk. Meestal heeft Essence kleurrijke verpakkingen, dus een keer wat anders. Zoiets vind ik zelf wel mooi maar ik denk dat de meesten hem wel wat te zwart vinden, en dat snap ik ook wel;)


De eyeliner pen heeft 2 verschillende “pennen” een dikke en een dunne, ik heb hem uitgetest op mijn arm en zoals je ziet is de dunne wat donkerder als de dikke, maar ik denk dat het komt omdat de eyeliner zelf zich op een groter oppervlak moet verspreiden. Met de dikke kant is het iets makkelijker om in een keer een lijn te zetten als de wat dunnere, maar toch gebruik ik het liefst de wat dunnere want die is wat donkerder en ik hou niet van een te dikke lijn.


En dan is dit het resultaat! Ik vind het een fijne eyeliner pen, maar een minpuntje: hij is alleen best wel lang; bijna 17 cm. Wat ik dan wel wat lastig vind, want eyeliner doe ik altijd dicht bij een spiegel op en dan raakt de pen mijn spiegel.
Dat is eigenlijk dan ook wel het enigste minpuntje maar voor de rest echt helemaal super! Zeker als je niet te veel geld wilt uitgeven aan een goede eyeliner pen.

Dit was alweer mijn tweede artikel! Ik hoop dat jullie hier van genoten hebben en hopelijk tot ziens!

Liefs Àmber

2 gedachten over “De Essence 2 in 1 Eyeliner pen by Amber

  1. Oh jeetje, het ding is dan inderdaad wel heel erg lang! Maar vooral die dunnen kant ziet er goed uit, kun je makkelijk een dun lijntje mee maken 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.