Mijn prachtige sjaal van Girlie Stuff (inmiddels Girlystuff.nl)

Mijn prachtige sjaal van Girlie Stuff (inmiddels Girlystuff.nl)

DSC_0119

Hoi iedereen,

Eigenlijk heb ik geen sjaals om als accessoire te gebruiken. Maar nu ik deze beauty van Girlie Stuff gekregen heb ben ik verkocht! Zoals de website zelf zegt : Girlie Stuff haalt Thaise vrolijkheid naar Nederland! Ik kan het daar alleen maar mee eens zijn. Er staan heel wat leuke dingen op de website, ook voor kinderen!

Hier vindt je de prachtige sjaals die in veel kleurtjes te verkrijgen zijn voor een mooi prijsje!

DSC_0168

Oehhh ze zijn zo mooi!

Op de website vindt je onder andere ook kinderkleding. Dus als je nou een schattige koter rond hebt lopen, neem dan echt even een kijkje! En vergeet ook de hebbedingetjes niet! Er staat echt veel leuks tussen!

DSC_0117

 

Dragen jullie sjaals als een accessoire?

Liefs,
Miranda

0216

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.