De lekkerste thee koop je bij De Theepot!

De lekkerste thee koop je bij De Theepot!

DSC_0098

Hallo lieve iedereen!

Ik ben een sucker for tea! Jarenlang had ik in mijn voorraadkast een hele plank vol met thee. Soms wel meer dan 40 pakjes. Maar een paar jaar geleden ontdekte ik het stukje hemel dat losse thee heet en ik kan jullie vertellen dat ik niet meer veel thee in de supermarkt koop! Vandaag laat ik jullie kennis maken met De Theepot , die een hele speciale collectie thee hebben. 

theepot2

De keuze is reuze, en met liefde geselecteerd door de eigenaar. Zoals jullie al zien in het assortiment is deze redelijk speciaal in vergelijking met andere online thee shops. De thee ziet er ook prachtig uit, kijk maar eens bij de jasmijn thee. Deze thee is sowieso enorm populair om zijn bloemige en zachte smaak. Ik koos voor deze vier smaken die ik lekker bewaar voor als er hoogachtend bezoek komt (Ik hoop nog steeds op een praatje met koningin Maxima maar dat zal wel nooit gebeuren, haha).

DSC_0102 DSC_0101 DSC_0100 DSC_0099

Ik ben blij verrast over de verpakkingen. Het kan aan mij liggen maar ik vind het echt super schattig verpakt allemaal, en de mevrouw van De Theepot was zo vriendelijk om te zorgen dat ik de thee niet in mijn onlangs verkregen Pug in a Mug hoef te proppen, want dan zou het niet helemaal tot zijn recht komen en dus ontving ik een prachtige en vooral handige thee zeef.

DSC_0107 DSC_0104

Natuurlijke thee is beter dan de bewerkte thee die we in de supermarkt kopen. Laten we daar even duidelijk over zijn. De Theepot biedt een ruime keuze in de meest lekkere en bijzondere thee en ik kan dat ten zeerste aanraden, puur omdat ik dat waardeer!

theepot1

Ga vooral op zoek bij De Theepot naar een thee die past bij jouw persoonlijkheid. Want ook dat is nog mogelijk zoals jullie op de verpakkingen zien. De ingrediënten worden duidelijk aangeduid, waardoor een keuze maken veel makkelijker wordt. Er is geen sprake van moeten raden wat er in de thee zit. Dat is keurig beschreven. Ga kijken, zou ik zeggen! Mijn ogen hebben zich er kostelijk vermaakt en ik weet zeker dat ik enorm van de thee ga genieten!

Liefs,
Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.