Who needs a job when you have a passion?

Who needs a job when you have a passion?

snoopy

Hoi allemaal,

Ik zou vandaag eigenlijk in Heerlen zitten voor een cursus voor mijn nieuwe baan. Maar ik heb een heleboel dingen in acht moeten nemen en daarom besloten de baan NIET te nemen. Ik probeer nog steeds reiskostenvergoeding te regelen zodat ik weer bij Sociaal Plus kan gaan werken, maar in de tussentijd heeft God me een aantal engelen gestuurd waarvoor ik mag gaan schrijven. Heel veel schrijven. Naast Expressing-Beauty en ik ben zielsgelukkig! Ik denk dat ik eindelijk realistisch na kan denken over wat ik wel en niet aan kan en de baan die ik zou nemen had werktijden van 09:30 tot 21:30 bijvoorbeeld en werken op zaterdagen. Qua werkstress en tijdsdruk heb ik een heel kort lontje en ben ik absoluut niet stressbestendig. Dat komt de werkgever niet ten goede, maar mij ook niet en zeker als ik iets doe wat ik niet leuk vind. Ik had namelijk de hele dag mensen moeten bellen om over te stappen op een ander energie bedrijf en daar heb ik eigenlijk totaal geen affiniteit mee. I’m happy now. Dit wil NIET zeggen dat ik buiten mijn eigen huis nooit meer ergens anders ga werken, maar het zal een leuke baan moeten zijn anders ga ik dat niet trekken. En dat is gewoon de waarheid. Ik ben super enthousiast voor de toekomst! Misschien wordt dit toch nog MIJN jaar. (Dat roep ik namelijk elk jaar, maar dit jaar word ik 30 en dat is voor mij wel een speciaal getal) .

Liefs,
Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.