Detangling & conditioning shampoo + Amla haarserum van Mona’s Beauty Boutique

Detangling & conditioning shampoo + Amla haarserum van Mona’s Beauty Boutique

028

 

Hoi allemaal!

Met al die hete zonnestralen op komst is het belangrijk om je haren goed te blijven verzorgen! Dat vindt Mona van Mona’s Beauty Boutique ook! Daarom verkoopt zij de beste haarverzorging, waaronder deze twee producten die ik vandaag met jullie ga behandelen! Kijk je even mee?

 

Allereerst deze geweldige shampoo! Het is eigenlijk niet alleen een shampoo , maar ook een conditioner. Ik gebruik deze shampoo nu al weken en ik ben er supergoed over te spreken!!

004

 

010

 

Deze shampoo verzwaart het haar niet, hij maakt daadwerkelijk het haar heel erg zacht en ruikt erg lekker! Ik kan de geur niet goed thuisbrengen maar het is een hele zachte geur en doet mij denken aan shampoos van vroeger .De zonnebloemen ruik ik zeker terug maar de kokos iets minder en dat stoort me ook niet. Ik ben niet snel onder de indruk van shampoos maar Mona verkoopt behoorlijk goede shampoos en dit zal ook niet de laatste zijn waar ik over schrijven zal! Deze enorme fles van 946 ml kost slechts € 7,65 . Klik hier om deze shampoo op de website te bekijken.

Verder naar een van mijn favoriete producten, een haarserum!

011

014015

021

 

Ik breng dit serum in mijn haarpunten aan na het douchen en dat werkt echt perfect! Ik kan me herinneren dat ik erg enthousiast was over het haarserum van de Sabon, dat ik helaas kapot liet vallen in mijn douche , maar dit serum doet er zeker niet voor onder! De substantie is lekker dik zoals een haarserum naar mijn mening hoort te zijn en het ruikt erg prettig!! Er zit een fijn geurtje aan dit serum en dat is natuurlijk ook erg belangrijk. Dit artikel is binnenkort te verkrijgen in de webshop van Mona en zal dan € 7,00 gaan kosten.

023

 

Zoals ik al zei vind ik dat Mona zoveel fijne spulletjes verkoopt dat ik vaker artikelen ga maken over spulletjes uit haar webshop!

Mona verkoopt ook veel producten die geschikt zijn voor kroeshaar. Daarnaast verkoopt zij nog veel meer. Ook accessoires en kleding.  Klik hier om naar de website te gaan van Mona’s Beauty Boutique. Er worden continue nieuwe dingen aan het assortiment toegevoegd.

mona1

 

Kenden jullie de webhop van Mona al? 

030

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.