Tesori d’Oriente Body Cream ~ supertip! By Miranda

Tesori d’Oriente Body Cream ~ supertip! By Miranda

030

 

Hey iedereen!

Bij ons in Zwolle staan in de voordeelhallen een hoop producten die doorgaans niet standaard in onze drogisterijen te koop zijn. Zo ontdekte ik ook Tesori d’Oriente. Een welbekend merk dat in Italië al veel verkocht werd. Ik kocht deze twee body creams voor een euro of 6 per stuk en ga daar nu iets over vertellen!

029

 

Ik heb gekozen voor een body cream in de geur ” White musk” en een andere in de geur “Orchidea” .

Beiden ruiken echt naar de naam die ze gekregen hebben, de musk variant ruikt heerlijk naar musk en de orchidee variant ruikt ook daadwerkelijk naar orchidee. De geuren zijn zacht maar ook sterk. Ik vind de substantie eigenlijk te dik om een cream te worden genoemd. Het is een dikke crème die ik persoonlijk eerder aan zou zien voor een body butter.

042043

 

De cream smeert goed uit en de geur blijft nog een poosje hangen wat ook fijn is. Wel zitten er veel parabenen in deze producten, maar er zijn genoeg mensen die dat niks uitmaakt. Ik gebruik ook gewoon nog producten met parabenen als ik het erg lekker vind ruiken.

036037

 

Ik blijf deze producten in elk geval wel kopen! Sterker nog ik zou alles wel willen hebben van Tesori d’Oriente! Ik ga geregeld even langs onze plaatselijke voordeelhal om even te “sniffelen” aan de spulletjes die er staan van dit merk!

KLIK HIER OM NAAR DE NEDERLANDSE WEBSHOP TE GAAN VAN TESORI D’ORIENTE!

Echt een aanrader!! Ook de parfums zijn erg lekker! Ik vind dit een luxe verzorgingslijn die weinig geld kost, wat wil je nog meer?

Waren jullie al bekend met dit merk?

231

Eén gedachte over “Tesori d’Oriente Body Cream ~ supertip! By Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.