Doe je afwas met Erica Kruiderijen! by Miranda

Doe je afwas met Erica Kruiderijen! by Miranda

050

 

Hoi iedereen!

Over sommige dingen kun je heel sceptisch zijn en achteraf toch blij verrast! Die ervaring heb ik met de homeopathische afwasmiddel van Erica Kruiderijen! Toen ik dit product kreeg kon ik niet wachten om het uit te testen dus heb ik er zojuist direct mijn afwasje mee gedaan. En dat ging verrassend goed…

 

053 052

 

Zoals het hoort staat er netjes alle nodige informatie op de verpakking. Het is ook nog best een flinke fles vind ik!
500 ml Voor maar € 2,95! Al gelijk bij het toevoegen van de afwasmiddel aan mijn afwaswater word ik erg blij van de geur! Dit ruikt echt naar aromatherapie. Ik heb een beetje het idee alsof ik kan “chillen” tijdens het afwassen. Ja, hier hou ik wel van! Hij ruikt lekker! Dan gaan we kijken of het product ook schuimt. En ook dat doet het. Niet overdreven, maar gewoon goed!

056

 

Tevens heb ik van een bekend merk afwasmiddel wel eens last van het feit dat de afwas er soms erg glibberig van wordt. Dat ervaar ik niet bij de afwasmiddel van Erica Kruiderijen. Wel ontvet hij gewoon hartstikke goed! En daarmee kom ik bij het antwoord op de laatste vraag : wordt de afwas ook schoon van dit product? Het antwoord is JA! Hartstikke schoon! Ik ben enthousiast! Het ruikt heerlijk en dat maakt de afwas doen gelijk een stuk leuker, en als je vaat er dan ook nog schoon van wordt…nou jongens, wat willen we nog meer?

060

 

Iemand die de afwas voor me doet, zou wel leuk zijn haha! Ik heb eigenlijk echt een hekel aan het doen van de afwas.Dat zal wel meevallen tot deze fles leeg is denk ik! De afwasmiddel van Erica Kruiderijen is hier te koop!

Ik heb een poos geleden een massa review gedaan over de producten van Erica Kruiderijen. Wil je die graag bekijken? Klik dan hier.

HEBBEN JULLIE WEL EENS EEN APART SOORT AFWASMIDDEL GEPROBEERD EN HOE BEVIEL DAT?

030

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.