Looks nice, but does it work? : De Wibra handwarmer by Miranda

Looks nice, but does it work? : De Wibra handwarmer by Miranda

027

 

Hey iedereen!

Kennen jullie dat? Van die producten die je eigenlijk wel zou willen proberen, maar waar je toch steeds voorbij loopt? Dat heb ik met een aantal zelf-warmende en verkoelende producten. Onder andere met de handwarmers die bij de Wibra in de schappen liggen. Ik besloot hem toch mee te nemen om te kijken of het ook werkt! 

Hij zier er wel schattig uit, deze handwarmer! Ze komen met verschillende “tekeningen” op de voorkant. Er staat op de achterkant van de verpakking duidelijk wat je doen moet om de warmte te activeren en ze zijn zelfs herbruikbaar!

032

 

Direct nadat ik het metalen element liet “klikken” , veranderde de vloeibare substantie in een soort korrelige , dikke, warme gel! En ja , dit wordt echt heel erg lekker warm! Het werkt dus! Al met al werkt dit product ongeveer 30 minuten “goed” , voordat hij weer lauwwarm is. Maar dit is ideaal om in de winter in je tas te stoppen, voor wanneer je op het station met steenkoude handen op de bus of de trein moet wachten, of wanneer je bijvoorbeeld met je kleine kindjes bij de Sinterklaas intocht aanwezig bent en ze het koud krijgen. Tevens hoef je hem natuurlijk niet voor je handen te gebruiken, bij nekpijn kun je hem uiteraard gewoon in je nek houden!

036

 

Een puik product voor 0.69 cent! Je kunt hem voor dat geld zelfs zo vaak hergebruiken als je wilt! Dit doe je door de handwarmer 10 minuten in kokend water te leggen, en daarna ongeveer een half uurtje laat afkoelen in koud water! De inhoud van dit product zijn Kristal Natrium Acetaat, water en edelstaal. Ik zeg ” YES”  tegen dit product en ik weet wel zeker dat ik hier dankbaar gebruik van zal maken deze aankomende koude periode!

Gebruiken jullie soortgelijke producten? 

386320_2797847906368_1305886018_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.