Spiritueel topic : Wierook en spirituele cadeau’s van Nieuwe tijdshop + kortingsactie by Miranda

Spiritueel topic : Wierook en spirituele cadeau’s van Nieuwe tijdshop + kortingsactie by Miranda

DSC_0165

 

Hoi iedereen! Al zeker tien jaar verdiep ik mij in spiritualiteit. Een breed begrip, maar wel 1 dat al op vele manieren mijn leven heeft verreikt. Er zijn erg veel leuke spirituele winkels online te vinden en vandaag laat ik jullie wat producten zien van Nieuwe Tijdshop. Vindt je spiritualiteit ook zo leuk? Dan is het misschien leuk om te weten dat het een vaste nieuwe categorie is vanaf heden op Expressing-Beauty. Kijk even mee…

Allereerst kreeg ik drie pakjes heerlijke wierook! Ik hou hier persoonlijk heel erg van. Leuk om van tevoren te weten is dat deze wierook allemaal puur natuur is en niet de chemische stoffen bevat waar mensen vaak hoofdpijn van krijgen. Dit is de Japanse wierook “Mount Fuji” , en de Japanse wierook “Treasure of sweetness”.

DSC_0170DSC_0172

Wat zegt Nieuwe Tijdshop over de “Mount Fuji” wierook?

De frisheid van de lijster, een gepeperde noot op een rustige bodem van sandelhout.

Let op, deze wierook bevat geen hout en is dus erg breekbaar. Voorzichtig uit de verpakking halen! Brandt geheel op. Zeer geschikt voor het branden in een kommetje/brander met (schelpen)zand.

Ongeveer 40 sticks die circa 50 minuten branden.

Ik heb hem kort gebrand en hij ruikt echt heerlijk! Alsof je een wandeling neemt in een spiritueel bos! Niet te zwaar, toch aanwezig en lekker rustgevend! Deze wierook is hier te koop!

Wat zegt Nieuwe Tijdshop over de “Treasure of sweetness” wierook?

Rookvrije traditionele Japanse wierook, de zoete geur van meiroos, andere plantenextracten en jasmijn.

Deze wierookvariant is gemaakt met behulp van een revolutionaire techniek “micro-encapsulation”( micro-inkapseling) genaamd. Hierdoor is deze wierook vrijwel rookloos, maar verspreiden zij wel hun zachte en delicate geur in de omgeving. Ideaal voor personen die niet van rook houden.

Let op, deze wierook bevat geen hout en is dus erg breekbaar. Voorzichtig uit de verpakking halen! Brandt geheel op. Zeer geschikt voor het branden in een kommetje/brander met (schelpen)zand.

Ongeveer 35 sticks die circa 30 minuten branden.

Rookvrije wierook?? Jazeker! Deze is vooral handig voor de mensen die normaal hoofdpijn krijgen van wierook. Ook deze heb ik kort aan gehad en er komt een bescheiden luchtje vanaf. lekker bloemig en een beetje zoet, en toch kruidig! Ik hou niet van sterke wierook geuren in mijn slaapkamer maar deze is zeker wel geschikt. De “Treasure of sweetness” wierook is hier te koop.

De laatste wierook die ik ontving is tevens het lekkerst en wordt erg goed verkocht. Terecht want hij ruikt echt heerlijk! Deze wierook heet “Yamuna”.

DSC_0168 DSC_0167

 

Wat zegt Nieuwe Tijdshop over deze wierook?

Geur: Vanille, Kopal (soort hars) & Amber

Yamuna: Godin van de zuiverende eigenschappen. Onderdompeling in de spirituele waarheid, zuivering en de vreugde van heilige speelsheid. Yamuna is onze meest verkocht wierook!

Eigenschappen: Zuiverheid en helder bewustzijn zijn de essentie van het leven. Wierook wordt vaak gebruikt bij zegening en goede wensen voor een nieuw begin en bewuste stappen in de goede richting.

Deze met de hand gerolde wierook van Ramakrishnananda wordt gemaakt van ‘s werelds beste natuurlijke ingrediënten, van een verscheidenheid aan kruiden, bloemen en harsen, die gemengd worden met zuivere oliën en puur gemalen sandelhout. Deze zeer bijzondere mengsels werden gemaakt met als doel het creëren van een rustgevende, evenwichtige atmosfeer, waarin ontspanning van lichaam en geest kan plaatsvinden. Geniet van één van de beste wierooksoorten in de wereld!

Alle pakjes bevatten 10 met de hand gerolde wierookstokjes die elk minimaal 45 minuten branden.

OOooo jongens jullie moeten dit eigenlijk echt zelf even ruiken! Ik weet niet eens hoe ik het beste kan uitleggen hoe lekker hij ruikt maar hij ruikt naar een lekkere kruidige parfum. Heerlijk gewoon! Dit pakje is niet lang vol denk ik haha. De “Yamuna” wierook is hier te koop.

Dan nu verder naar wat leuke hebbedingetjes die ook zeer geschikt zijn om cadeau te geven! Vooral om cadeau te geven, want men zegt dat je alles wat met Boeddha te maken heeft niet voor jezelf koopt omdat dat een slechte karma zou geven. Je geeft het aan een ander voor goed geluk.

DSC_0174

Wat een leuke sleutelhangers hè? Ik ben er dol op om dit soort dingen te krijgen. Dit is ook een heel mooi gebaar om aan mensen te geven die gaan verhuizen of samenwonen!

De sleutelhanger met de witte Boeddha is hier te koop en de sleutelhanger met de bruine Boeddha en kralen is hier te koop.

Dan als laatste ook weer zo’n mooi en eigenlijk emotioneel gebaar waar je iemand erg mee kan verblijden of jezelf! Dit is een speldje met het woordje “Believe” . Ik kan hem momenteel niet op de website terug vinden dus er is een kans dat hij is uitverkocht, maar ook dat hij weer terug komt. Dit heet een “Angel Pin” , en is bedoeld om ons te helpen geloven in engelen, in dat de mensen die wij zijn verloren toch op een of andere manier altijd bij ons zullen zijn.

DSC_0176DSC_0180 DSC_0179

 

Ook voor vele andere spirituele spullen kun je terecht bij Nieuwe Tijdshop. Neem vooral een kijkje op de website.

LET OP: Speciaal voor mijn volgers is er tot 24 juli een kortingscode beschikbaar bij Nieuwe Tijdshop, hoe leuk is dat? Bij de besteding van minimaal €10,- krijgen jullie nu 30% korting op het totaal bedrag. De code is ExpressB!

KLIK HIER OM NAAR DE FACEBOOK PAGINA TE  GAAN VAN NIEUWE TIJDSHOP!

nieuwetijdshop

HOUDEN JULLIE JE BEZIG MET SPIRITUALITEIT?

MIRANDA

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.